Foto bij Rumors 7

Ik lag in bed. Ik kon het Harry gewoon niet vertellen, ik was echt heel erg bang. Wat nou als er echt iets met me zou gebeuren. Nee ik deed het niet, ik wou het risico niet lopen. Wie zou A kunnen zijn? Wie had er nou zo'n ontzettende hekel aan me, ja al die fans maar die zouden echt niet aan mijn telefoonnummer kunnen komen. Ik moest het laten gaan. Harry kwam over een uurtje thuis, hij was nog even iets gaan drinken met wat vrienden. De rest van de jongens waren wel thuis. Zal ik het aan Louis vertellen? Hij heeft ten slotte ook zijn geheim aan mij verteld, en als hij het geheim houd why not? Ik app Louis aangezien ik te lui was om naar beneden te gaan.

'' Hi Lou, can you come to my room for a second. I need to tell you somethink i guess .. ): x Lauren ''

En binnen 5 minuten stond Louis voor mijn deur. '' Hey babe, whats up? " '' First of all you have to promise me that you won't tell anyone. Including Harry. Okay? " Pff, moest ik dit wel doen? Ja Lauren, gewoon doen. '' Sure, i promise " En hij deed pinky promise. '' Okay, so yesterday i got this text from a person who called him/herself -A. En ik liet het berichtje zien.

'' He is mine bitch, dont you dare to show this text to anyone. Stay away from me, or ... - A ''

'' Oh my god '' Hij keek me aan en ik begon te vertellen dat ook op de radio dat liedje kwam. Hij had het ook gehoord. '' Are you sure you won't tell this to Harry honey? " '' No, he is gonna ask to everybody who this person is, what if this person is going to kill me or something Lou! '' Er kwamen tranen in mijn ogen, Louis zag het en pakte mijn hand. '' I will protect you, just let me know when this person says something again promise? '' I promise '' En hij troostte me. '' I'm home! " schreeuwde Harry naar boven. Ik droogde mijn tranen en ging met Lou naar beneden. '' Hi babe, are you okay? '' '' Yeah, im fine '' en ik zoende hem. Hij vertelde hoe het was en ik ging daarna even mijn pyjama aantrekken. Ik kroop heerlijk daarna tegen Harry aan. We keken met zijn alle ' the last song '. Daarna gingen we allemaal naar boven. Harry was zijn tanden aan het poetsen, toen ik een briefje op mijn bed vond.

'' I said to you that you shouldn't show anyone my message? You are warned little bitch (; - A ''

Ik kreeg bijna een heartattack. Louis. Ik zei tegen Harry dat ik nog eventjes iets aan Louis moest geven, Harry wist hoe close Lou en ik waren. '' Louis! '' '' Yes honey whats up? '' '' Look what was on my pillow '' En ik liet hem het briefje zien. '' How could this person know that you told me '' '' I really dont know '' '' Fuck '' floepte ik eruit. Ik kon er niks aan doen maar weer sprongen de tranen in mijn ogen maar dit keer hield Louis ze tegen. '' Dont do it babe, maybe he will find out soon '' Hij had gelijk, niet huilen. Ik moest mezelf sterk houden. '' Thanks Lou '' Ik gaf een een knuffel en een handkus. Hij was echt mijn beste vriend. Ik liep terug naar de kamer met het tweepersoonsbed en viel in slaap. Met geen goed gevoel..

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen