Foto bij Water 002 ;

1 abo en 1 kudo yeaah

I know, niet zo veel maar ik ben er nu al heel blij mee thankss xx

Kaj van der Voort zaterdag 10.15 uur

Eindelijk aangekomen van die lange reis van bijna 4 uur waren we in Thailand. Het was mooier dan ik me had voorgesteld. We gingen met z'n alle van B-Brave op vakantie hier naartoe. Misschien waren we dan nog niet zo beroemd, maar toch stuurde ze ons nu al op vakantie helemaal naar Thailand. Zo erg vond ik dat eigenlijk niet, lekker met de jongens, even niks aan ons hoofd, beetje bij het zwembad liggen, in de zee zwemmen, lekker rustig. We konden nog niet gelijk naar het hotel want we moesten eerst nog op onze koffers wachten. Dat wachten duurde altijd zo lang, ik was altijd degene die als laatste zijn koffer had. Terwijl we zo ongeveer een kwartier stonden te wachten kwam toch eindelijk mijn koffer aan, als laatste natuurlijk. Ik trok mijn koffer van de band af en liep de andere jongens achterna naar onze taxi die ons naar het hotel bracht. Nou ja, hotel. Het was eigenlijk meer een soort van resort. Een stuk was hotel, een ander stuk waren weer een paar huisjes bij elkaar en in het midden lag een groot zwembad. De huisjes hadden uitkijk op de zee dus ik was best blij dat wij in zo'n huisje zaten.
De rit naar het resort was gelukkig niet zo lang rijden dus we waren er best snel. Een paar van de werknemers daar laadde onze koffers uit. Het waren echt vriendelijke mensen daar, we hoefde helemaal niks zelf te doen. Het resort was echt heel erg mooi, groot en rustgevend. 'Welcome to the Orchid Beach Resort in Khao Lak.' Er kwam een man aangelopen, ik gokte dat dat onze gids zou zijn. Hij sprak Engels, vast omdat ze hier geen Nederlands kunnen praten. Hij wenkte ons om hem te volgen naar onze verblijfplaats. We liepen langs wat huisjes en het grote zwembad dat in het midden van het resort lag. Het was echt heel erg mooi, ik had nu al zin om daar in te duiken.
We kwamen bij ons huisje aan en het zag er echt heel luxe uit. De gids leidde ons naar binnen en liet het hele huisje van binnen zien. Het uitzicht op het strand was echt prachtig om te zien. 'Wauw.' Zeiden we met z'n alle in koor. 'Are you boys alone on vacation?' De gids kwam naast ons staan op het lage balkon. 'Yes, we are a band and we wanted to go on vacation with just the 5 of us.' Dioni was nog een heel gesprek aan het voeren met onze gids terwijl wij onze zwembroeken al aan het aandoen waren. We wilden zo snel mogelijk naar het strand om te kunnen zwemmen. Terwijl wij al klaar waren moest Dioni zich nog helemaal om gaan kleden. Och, wat was die jongen soms langzaam zeg.
Toen uiteindelijk Dioni ook klaar was renden we met z'n alle naar het strand. Ik was wel een paar keer tegen wat mensen aangelopen maar ik wilde zo snel naar het strand dat ik het amper doorhad. We sprongen met z'n alle tegelijk het zeewater in. Het was heerlijk, niet te warm en niet te koud. Er stonden best wel wat golven maar dat was juist het leuke aan in de zee zijn. Lekker door de golven heen springen en lol maken met m'n vrienden. Het was opzich best rustig op het strand dus je hoorde ons overal bovenuit komen. Dat was ook wel het fijne aan deze plek. Het was een van de rustigste plekken op Thailand had ik opgevangen uit het gesprek tussen onze gids en Dioni. Vandaag zouden we het nog een beetje rustig aandoen omdat het zo'n lange reis is geweest. Dus we besloten maar even op het strand te gaan liggen en wat muziek te luisteren. Daar kwam niet veel van, van iets of 5 minuten muziek luisteren viel ik inslaap op het strand.


^^ soooowww, eerste stukje uit de POV van Kaj.
Sorry maar ik weet niet hoelang je moet vliegen vanaf Nederland naar Thailand, 4 uur is vast veel te weinig -.-
flut stukje, I know maarja. Straks word een beter stukje hooooaar....
Wow 1 abo en 1 kudo hahahaha, is weinig I know maar ik ben er echt blij mee :)
nog 1 kudo en vanavond nog een stukje, of gwn zowiezo een stukje
kheb zin om verder te schrijven, ik wil bij t spannende stukje komen :)

Reageer (2)

  • Lunalovesx

    I love KAJ! <3
    Verduurrr

    1 decennium geleden
  • Neverlandx

    KAJ !! abo en kudo ! snel door x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen