Foto bij 002| A grand new house.

Roxie beet op haar lip en wikkelde haar sjaal om de kapstok. Ze liep door naar de woonkamer en plofte op de bank.
'Heb je geen huiswerk te doen ofzo?' vraagt haar vader. 'Nee, het is weekend ik heb net twee toetsen achter de rug dus we hebben geen huiswerk opgekregen.
'En hoe gingen de toetsen dan?' 'Die gingen prima' bromde Roxie. 'Nou dat klinkt erg overtuigend'. 'Ja wat boeit jou dat!' snauwde Roxie hem toe. Roxie hijst zichzelf omhoog uit de bank en loopt richting de deur. Plotseling staat haar vader voor haar. 'Gedraag je jongedame, deze taal accepteer ik niet van je'. Voor de zekerheid zette Roxie een stap naar achter. Ze keek hem aan maar antwoordde niet. Haar vader pakte Roxie ruw beet bij de schouder en schud haar door elkaar. 'Begrepen?' vraagt hij woest. 'Ja' piepte Roxie zachtjes. Ze trekt zich los en trekt de deur open. Snel rent ze de trappen op naar boven. Razend snel knalde ze de zolderdeur dicht en zuchtte opgelucht. De plek was ze nu redelijk aan het inrichten. Deze kamer hoorde namelijk niet saai te zijn zoals de rest van het huis. Roxie pakte de laptop van haar bureau en gaat op bed zitten. Terwijl de laptop op start trommelt Roxie met haar vingers op het bed. Msn verschijnt gelijk in beeld. Ze logt in en ziet dat haar beste vriendin Lena online is.

Roxielovesyou: LEEN !
LeenVisser: ROX !
Roxielovesyou Ik mis je..
LeenVisser: Ik mis jou ook, je moet snel terug komen naar amsterdam
Roxielovesyou: Dat doe ik snel, het is echt saai hier in Howeren en ik kom jullie gewoon opzoeken
Leenvisser: Haha top, ik moet nu afsluiten ik ga namelijk eten, doei schatteke <3
Roxielovesyou: Doei leentje, mijn beste vriendinnetje voor altijd <3

Toen er in beeld verscheen dat Lena was afgemeld sloot Roxie ook de laptop af. Hopelijk kwam ze ook ooit een keer hierheen, dan kon ze haar nieuwe kamer laten zien! 'Rox eten!' word er geschreeuwd vanaf beneden. Roxie legt haar laptop terug op haar bureau en loopt met tegen zin naar beneden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen