Foto bij 001| Wake up darling !

'Lizzy wakker worden kom op!' Darren probeerde met moeite Lizzy wakker te krijgen maar het lukte hem niet. Hij zucht en loopt naar de badkamer van de eerste verdieping. De verdieping van de eerste klassers, nogal logisch eigenlijk. Hij draait de kraan open en laat een bad vollopen. Snel loopt hij terug naar de kamer waar Lizzy in slaapt en tilt haar op. Voorzichtig draagt hij haar naar de badkamer en doet haar nachtjapon uit. Darren legt Lizzy in het water. Lizzy schrikt gelijk wakker. 'Darren!' schreeuwt ze. 'Rustig maar je was weer is niet wakker te krijgen en over een half uur beginnen de lessen, iedereen is al in de eetzaal'. 'Het spijt me'. Lizzy kijkt Darren aan en kreeg traanogen. 'Hey meissie wat is er ?' Darren pakt lizzy's gezicht zachtjes vast en aait over haar wang heen. 'Ik.. ik heb weer gedroomd en het leek zo echt'. 'Maar lieverd het was niet echt, het was maar een droom maak je niet zo druk gekkerd'. Lizzy keek op naar Darren en glimlachte lief. Ze was dol op haar beste vriend, hij steunde haar altijd. Iedereen dacht altijd dat ze een relatie hadden maar nee ze waren al jaren vrienden en meer had ze ook niet voor Darren gevoeld. 'Kom op uit dat bad jij en aankleden ik wacht beneden op je met een dienblad vol lekker eten.' Darren keek haar aan met een grote grijns. 'Dat klinkt lekker' grinnikt ze. Darren liep de badkamer uit, ze stapte voorzichtig uit het bad en droogde zichzelf af. Met een vrolijk hupje ging ze naar haar slaapkamer en trok haar schoolkostuum aan. Vandaag heeft ze een les om te leren vliegen, want ja Lizzy was niet een doodnormaal meisje, nee ze was een engel.

Lizzy loopt door de gangen heen naar beneden. Ze gaat de hoek om en knalt plots tegen iemand aan. 'Hey Mvr Nivesa hoe gaat het met je?' klinkt plots een bekende stem. Lizzy glimlacht van oor tot oor en keek omhoog. Voor haar stond haar lieve mentor Mvr Greenwoud, de aardigste mentor van de school. 'Het gaat prima mevrouw ik heb me alleen maar een beetje verslapen dus ik heb eigenlijk een beetje haast, excuseert u mij.'
Lizzy knikte kort en vriendelijk en liep voorbij haar mentor verder naar beneden. Eenmaal in de eetzaal aangekomen zoekt ze rond naar Darren, uiteindelijk vind ze hem aan een tafeltje in de hoek met de rest van de eerste klassers. 'Hey Lizzy goedemorgen!' roepen de tweeling Emilia en Maria in koor. Lizzy grinnikt zachtjes 'goedemorgen Emilia en goedemorgen Maria' glimlacht ze. Ze gaat naast Darren zitten en pakt een broodje van zijn dienblad. 'Goedemorgen schoonheid' fluistert hij in haar oor. Kort raakt hij haar hand aan. Lizzy kijkt naar hem en tovert een lief lachje op haar gezicht terwijl ze aan haar broodje verder knabbelt. Het is altijd zo gezellig aan tafel, iedereen praat met elkaar en er wordt vaak gelachen. Ze is blij dat ze hier zit met al haar vrienden die haar altijd steunen. De schoolbel klinkt opeens door de hele school heen. Iedereen staat op en begint haastig weg te lopen. Emilia zit bij mij in de klas en pakt mijn hand vast. 'Ga je mee naar de eerste vliegles? vraagt ze zachtjes. Lizzy knikt en kijkt nog even om naar Darren. "Byebye Darren' ze zwaait en loopt samen met Emilia weg. Op naar haar eerste vliegles!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen