Foto bij 4

weer nieuw hoofstukje nu wat langer:)
dat is gabriella

p.o.v nils
else is zo leuk, ik hoop niet dat het opvalt dat ik dehele tijd naar haar kijk. Ik kan me ogen gewoon niet van haar afhouden. Ze is zo mooi, haar lange blonde haren, haar mooi figuur is gewooon perfect. Zij is perfect. Op enig moment kijkt ze me aan zovan ik vroeg jou wat, ik kijk vragend terug. Ze zucht en kijkt weer naar buiten. De rest van de reis gluur ik nog naarder en word er niet meer zoveel tegen me gezegt. Op enig moment fluistert rein in me oor je kijkt de hele tijd naar der, het valt op. Hij zegt het net iets te hard waardoor ze het hoort. Else bloost en het staat zo schattig bij haar mooie blonde haren. Ze kijkt naar de grond. Ik zucht… er wordt omgeroepen dat we in Antwerpen zijn, we moeten uitsstappen. Wij gaan met else mee zoeken naar Susan, de zus van else. Ik heb er best wel zin in. Op enig moment kijkt else me heel boos aan, ik stort in. Waarom vind ze mij niet leuk? Ik loop weg ga even naar de toilet, en loop door naar de trein.ik ga hellemaal achter in zitten. Ik heb het koud dus trek me nieuwe jas aan en doe me cappishon over me hoofd zo dat niemand kan zien dat ik gehuilt heb. Langzaam val ik in een diepe slaap waarin ik droom over else, ik droom:

else en ik lopen hand in hand over de camping we lopen langs het openluchtzwembad, ze heeft haar mobiel niet mee, en geen horloge om dus. Ik denk ik pak haar op en gooi der in het zwembad. Oke 3,2,1 denk ik bij mezelf ik pak haar op. Ze gilt NIIIIIIIILSSS NEEEEEE. NILSSSSSS NEEEEE IK HAAT JE
ik gooi haar der in de gaat hellemaal kopje onder. Ze klimt er weer uit en ze kijkt me nepboos aan. Ik geef haar een kus, ze lacht en bloost. Ik zegt je bent perfect, ik hou van je, ook al ken ik je pak 1 dag. Ze kijkt me aan en zegt: waarom ik? Je kan veel beter krijgen. Waarom heb je nog nooit een ander vriendinnetje gehad. Je bent zoo’n schatje. Ik kijk haar aan en zeg dat ik wachte op het perfecte meisje voor mij, mijn prinsesje. Die staat nu voor me. We zoenen.

Opeens word me cappishon omhoog getroken. Ik hoor allemaal stemmen die met elkaar pratenik doe me ogen open en zie rein, gabriella, en me prinsesje else. Ze kijken me allemaal boos aan. Ik vraag wat er is? Ze zeggen dat ze me deheletijd hebben gezocht. Else kijkt me heel lief aan en zegt waar was je heen? En ze zegt er heel zacht achter aan, ik versta het net maar rein en Gabriella niet, ik mist je.ik kijk naar de grond en zeg heel zacht, dat ze het allemaal net kunnen verstaan. ik was naar de wc en toen in de trein gaan zitten. Rein vraagt jo bro, waarom heb je gehuild dan? Ik veeg snel de tranen van me gezicht. Ik zeg ik vind een meisje leuk, maar zij vind mij niet leuk. Ik zie dat else verdrietig kijkt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen