In de pauze had ik het niet echt gezellig. Ik voelde de blikken van Seths vrienden gewoon branden op mijn rug. 'Zullen we straks binnen of buiten zitten?' Vroeg ik ze. 'Wat dacht je van buiten? Het is mooi weer.' zei Elisa. 'Dat is waar.' Bevestigde Sarah. 'Dus we gaan straks buiten zitten.' concludeerde ik. Ze knikten allebei. 'Waarom kijken de vrienden van Seth zo boos naar je?' vroeg Elisa. 'Ik weet het niet.' 'Ze zouden wel wat beleefder zijn, vind je niet?' zei Sarah. We knikten allebei.

De bel ging en we gingen. Elk naar ons lokaal. In deze les zat ik naast .... Kim! Leuk is toch iets anders. Toen ik de klas kwam ingelopen , keek Kim me meteen beschuldigend aan. Ik keek de klas rond. Ik kon nog alleen naast Kim gaan zitten. Ik ging er maar zitten. Toen ik zat en alles had uitgehaald, begon Kim met zagen, praten. 'Weet je wel wat je hebt gedaan?' Vroeg ze.
'Ik heb mijn spullen gepakt.'
'Dat bedoel ik niet.'
'Wat dan wel?'
'Wat je Seth hebt aan gedaan!'
'Ik heb niets gedaan.'
'Nee hoor, je hebt gewoon zijn hart gebroken! Hoe kan je zo gemeen zijn!'
Dat was de druppel!
'Hoe bedoel je? Ik MAG hem niet! Ik ben niet op hem verliefd! Ik ben verliefd op iemand anders! En stop met mij te koppelen aan Seth!' Ze keek me ongelovig aan.
'Het doet je nieks hé'
'Wat doet me nieks?'
'Laat maar.'
'Oke.' Als ze niets wou zeggen, mij best.

Na de les liep ik snel naar mijn ander klaslokaal . Maar deze les had ik met ... Paul! Ik denk dat ik in elke les wel naast één van Seths vrienden zit. Deze dag word met de minuut leuker!Hoor het sarcasme. Ik keek de klas rond en ik ging vlug naar een bank vanachter de klas. Daar zat nog niemand. Ik dankte god op mijn blote knieën! Ik nam mijn spullen en legde ze verspreid op mijn bank. Nou ik nam de hele bank in beslag. Ik vroeg me af wat ik morgen met Jasper ging doen. We hadden om twee uur afgesproken. Dus we konden niet gaan eten. Misschien naar de cinema... Ik hoopte dat hij me maar niet ging voorstellen aan zijn familie! Je moet je dat eens voorstellen! Wat een leuke eerste date. Hoor het sarcasme.
Ik was zo in gedachten verdronken dat ik niet door had dat Paul naast mij was komen zitten en naar mij zat te kijken. 'Dus ze heeft niets van de inprenting gevoeld. Ze voelt niets voor Seth, haar inprent, maar wel iets voor die bloedzuiger, Jasper.' Waren zijn gedachten terwijl hij naar mij zat te kijken.
De les ging snel voorbij en voor ik het wist hadden we weeral pauze. Ik had de hele les Paul in de gaten gehouden. Hij keek de hele tijd naar mij. Zijn ogen stonden boos, gekwetst, maar ook verbaasd. Ik stak vlug mijn boeken weg en ik liep de klas uit. Op naar Elisa en Sarah. Of je zou het ook het kruisverhoor noemen. Ze zouden mij de hele tijd bestoken met vragen over Jasper. Ze zouden goed overeen komen met Lucy en Louise. Ik grinnikte zachtjes. Al snel had ik ze gevonden en kwam ik naast ze zitten , klaar voor het verhoor!


De bel ging. We moesten weer naar de les. Zo als ik al vreesde , werd het een kruisverhoor! Ze vuurden vragen af alsof het niets was. Nou om het kort te houden. Ze waren blij voor mij nu ik een relatie had met Jasper. Blij, ik ken een groepje die minder blij is. Dat was hen probleem. Ik mag nog altijd kiezen met wie ik een relatie wil hebben. Ik ken Seth nauwelijks. Jasper ken ik ook nog niet zo lang maar hij was wel vriendelijk en lief. Ik wist dat al niet van Seth... Wacht ben ik ze nu aan het vergelijken? Oo dat word weer een lange wandeling in het bos. Ik moest dringend alles op een rijtje zetten.

Deze les had ik samen met Elisa. We gingen naast elkaar zitten. Toen we onze spullen hadden klaar gelegd keek ze me aan.
'Wat denk je dat Jasper en ik gaan doen?' Vroeg ik.
'Ik weet het niet, misschien ga je wel naar de cinema.'
'Daar dacht ik ook.'
'Of jullie gaan naar het park, of je gaat gaan zwemmen...'
'Oké! Ik denk dat ik genoeg opties heb!' Zei ik lachend. We schoten allebei in de lach. De leraar kwam binnen en begon aan de les.

Wat Arya en Elisa niet wisten was dat Jared ook in klas zat en alles had gehoord. 'Wij zullen Jasper eens duidelijk maken dat hij Arya met rust moest laten.' Dacht hij.Arya zou vroeg of laat vallen voor haar inprent. Dat ging gebeuren. Daar waren ze zeker van.100%

Reageer (2)

  • Snowfallx

    arme seth

    1 decennium geleden
  • Opia

    Snel verder! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen