geschreven vanuit lisa, ik hoop dat jullie hem leuk vinden:)

Vandaag de laatste dag van de toetsweek. Het is 6 uur. Papa is al op ze werk, mama slaapt nog. Eerst even Lotte waker maken, en haar kleding pakken. Lotte, lieverd, Lotte, wakker worden schatje. Zo nu snel douchen, even handdoek pakken en kleding voor vandaag. Ik stap onder de douch, was me haar en lichaam. Daarna borstel ik me haar en poets ik me tanden onder de douch. Klaar inmiddels al 7 uur en Lotte moet nog eten, snel broodje klaar leggen voor Lotte. Lotteeeee, je broodt liggt op tafel roep ik. Ik pak een cracker met kaas en prop hem in me mond. Snel even tas in pakken, en gaan. Ik spring op me fiets en ik bel met veerle, ik leg mijn plan aan haar uit om Susan te gaan zoeken, ik wil weeten wat er met haar gebeurt is. Veerle, ik wil weeten wat er met suus is gebeurt en wil haar deze zomervakantie gaan zoeken. Dat mag nooit van pap en mam dus ik ga zeggen dat ik bij jou ga logeren 5 weken lang ja? Zou je dat nou wel doen, je vader oom en politie hebben ook al gezocht. Ik wil het z graag, dan neem ik de trein naar Antwerpen en dan lijkt het alsof ik naar jou toe ga en dan stap ik daar over in de trein naar anglet, het plaatsje waar suus het laatst gezien is. Veerle: oke ik vind het goed, maar bel of sms elke dag. Hoe doen we dat met je vader, als die naar onze huistelefoon belt? Dan neem je op. Oke is goed, hoop dat het lukt. Ik moet hangen lieverd, ben op school. Is goed schat doeiiiiii loveyou loveyoutoo honnie.

Tijdsprong van 5 uur:
Eindelijk klaar met school, wat een rot dag zeg. BIJNA VAKANTIE JIPIEEE straks ga ik allle info kopieren die we weeten over wat er met suus is gebeurt. Ik ga even een trein kaartje van antwerpen tot anglet. Eindelijk thuis, over een week al in anglet. Snel kaartje op internet kopen en uitprinten. Nu naar pap’s werkkamer de map Susan zoeken en alles kopieren.

Die avond:
Papa is thuis, en ik eet met Lotte en hem dus, dan ga ik vragen of ik 5 weken naar veerle mag volgende week.

Aantafel:
Pap?
Ja liefje?
Mag ik deze vakantie 5 weken naar veerle toe alsjeblieft?
Nee, we kunnen je hier niet missen.
Maar ik wil heel graag.
Oke ik zal er over denken.
Ik wil ook wel een keer weg hier, hier hangt een k*t sweer.
Jaja, liefje ik snap het, dus oke je mag. Maar is 5 weken niet een beetje lang? Vinden de ouders vsn veerle dat wel goed?
5 weken is niet te lang, juist super leuk!! En veerl heeft het al gevraagd en het mocht, ik heb alles al geregelt, we moeten alleen nog een treinkaartje kopen voor naar Antwerpen.
Wil je met de trein gaan? O____o nee dat gaaat niet gebeuren ik breng je gewoon even weg.
Maar pap, dat is meer dan 2 uur rijden… jij moet werken en mama kan me niet wegbrengen. Pap ik ben 15 ik kan zelf met de trein.
Oke oke, lieverd. Beloof je dan voorzichtig te doen? beloof je niet met vieze mannetjes mee te gaan?
Nee papie,ik hou van je.

Reageer (1)

  • xMANDYY

    Vieze mannetjes.. HAHA losers! Loveyoux

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen