Foto bij Rumors 5

Dus ik werd wakker naast hem. Alles was gewoon perfect aan hem, zijn haar, hij rook lekker, zijn lichaam, zijn persoonlijkheid, kortom gewoon alles. '' Goodmorning beautiful '' hoorde ik met een zachte ochtendstem. Ik knuffelde hem '' goodmorning gorgeous '' antwoordde ik terug. Hij glimlachte en we lagen samen in bed. '' Can we talk about last night Harry? '' vroeg ik dan maar. '' I liked it '' grinnikte hij. '' Me too '' en ik bloosde een beetje. '' But is this only for one time or? '' Ik hoopte stiekem van niet natuurlijk. '' No, i cant let you go. '' Aw yes! '' I meant the i love you from yesterday but i want to add something to it '' Oh oh dacht ik bij mezelf. '' Forever '' zei Harry. Woohoo, eindelijk. '' But what about the fans? '' '' Dont worry babe '' en hij knipoogte. Ik ging eventjes douchen. Ik had een leuke outfit klaargelegd. Ik deed mijn nagels nog even lakken en ik was klaar. Want Harry en ik zouden vandaag onze matching tattoo's gaan zetten. En hij zou ook aan de fans bekend maken dat wij iets hadden. Ik was zenuwachtig joh! Harry was inmiddels ook klaar, en hij zag er weer goed uit. '' Let's go '' en we reden naar de tattoo parlor. We legden uit wat we wilden en Harry mocht eerst, hij had er inmiddels toch al een stuk of 40 dusja. Toen was ik aan de beurt. Het deed best veel pijn, het was ten slotte mijn eerste tattoo. Toen we klaar waren, waren we echt supertrots op het resultaat.

We gingen terug naar Harry's huis, maar wat ik niet wist was dat alle jongens daar ook waren! Ik begroette ze allemaal en ze waren echt super aardig. Ze zeiden dat ik in het begin eventjes door de zure appel moest bijten maar dat het daarna allemaal meeviel als je eenmaal geliefd was door de fans. Ik kletste wat en opeens liep Harry langs met zijn laptop, ik keek hem vragend aan. De jongens zeiden dat het goedkwam en ik wachtte maar gewoon af. Ik had geen idee wat ik moest verwachten. Hun zaten in een andere kamer, ' hun ' waren Harry en Zayn. Niall, Louis en Liam waren bij mij. Ze gaven me een laptop en vroegen of ik in wou loggen op twitter. Dus ik deed dat. Ik keek in mijn mentions en zag dat ik duizenden followers erbij had, wat was er gebeurd? Ze zeiden dat ik even op Harry's profiel moest kijken dus ook dat deed ik. Er stond: '@Lauren_Rose i love you so much, i will never let you go. ' Oke wacht. Zijn volgende tweets waren: ' Guys i think you all think like wuuut so watch my twitcam.. ' omg hij ging gewoon een twitcam doen. Ik klikte op de link en daar zag ik Harry.

. Hij ging uitleggen hoe we elkaar hadden leren kennen en dat ze geen haat naar me moesten sturen. Maar even later verscheen ook Zayn.

Hij ging uitleggen dat ik een superaardig en lief meisje was. En toen waren ze offline. Ik kon het nog steeds niet geloven wat er deze dag allemaal gebeurd was.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen