Foto bij De kampioenen

Amy P.O.V.:

Mokkend ga ik weer aan tafel zitten vandaag zo er bekent gemaakt worden wie er mee mochten doen. Fred en George hadden het geprobeerd maar dat liep niet goed af ook al was het wel erg grappig. Zelf heb ik de hele tijd met de groep op getrokken en was echt nooit alleen. 'Oké en dan nu de Kampioenen. Viktor Kruml, Fleur Delacour en Carlo Kannewasser' Zegt Perkametus maar dan komen er nog twee briefjes uit. 'En als de twee laatste ook willen komen Harry Potter en Amy Potter'. Ik sta woedend op. 'WAT DE HEL' gil ik door de grote hal heen. 'Is Potter te bang' vraagt Malfidus. 'HOU JE KOP' gil ik. Harry is ondertussen ook op gestaan en kijkt wij voel onbegrip aan. 'Mag ik wat vragen hoe kregen jullie jullie namen er in hebben jullie het iemand laten doen'. 'Denk je nou echt dat wij zo dom zijn om onze namen er in te doen als je dat van mij denkt dat kan waar ik heb het er niet gedaan ik ben de hele tijd samen met Harry en zoals jullie het noemen 'de groep' opgetrokken en wij kwam hier alleen om te eten' zeg ik pissig. 'Ja de groep vol probleem leerlingen' mompelt Sneep. 'Had je wat' vraag ik woedend aan Sneep. 'Harry en Amy ga even naar de kamer dan praten we daar wel veder' zegt Perkametus.

Owen P.O.V.:

Daan zit als versteend naast me dat zo ik ook zijn als er een kans was dat mijn vriendin niet meer terug kwam. 'Het kan toch niet dat twee minderjarige leerlingen mee doen aan het toernooi' vraagt Rein aan Perkametus voor hij weg loopt achter Harry en Amy aan. 'Ik weet het niet jongen ik weet het niet' zegt hij en loopt weg.

Carlo P.O.V.:

Verbaasd kijk ik naar de deur als hij open gaat en daar Harry en Amy staan. 'Wat doen jullie hier deze kamer is alleen voor Kampioenen'. 'Daarom zijn we hier ook' zegt Amy woedend ik had wel wat geschreeuw gehoor maar dat kwam dus blijkbaar van Amy. 'Harry en Amy hoe hebben jullie jullie namen in de vuurbeker gekregen' vraagt Perkametus ongerust. 'IK ZEG HET NOG ÉÉN KEER IK EN HARRY HEBBEN ZE ER NIET ZELF INGEDAAN' zegt Amy woedend. Ik zie hoe Amy met haar hoofd tegen de muur aan slaan er ontstaan verschillende barste in de muur. 'Hard hoofd' mompel ik. 'Wat zie je' vraagt Amy die nog lang niet afgekoeld is. 'Ik zie dat je een hard hoofd hebt doordat er nu al barsten en scheuren in de muur zitten' zeg ik rustig. Amy draait zich verbaast om en ik kijk nog verbaasder geen een krasje of ook maar enig teken van verwonding bij haar maar wel bij de muur.

Reageer (1)

  • Luckey

    Reactie is te recht!
    Viktor i know it was you! And IRA was dtaco plan!
    Snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen