Foto bij De vuurbeker

doordat ik geen commentaar heb gehad ga ik veder maar dan voor Harry jaar 4

Amy P.O.V.:

Ik had nu al 4 jaar wat met Daan en ondertussen hadden Naomi en Mark ook wat. 'Oké ik wil jullie voor stelen aan de anderen scholen die mee doen aan het tovertoernooi dat dit jaar op Zweinstijn wordt gehouden' zegt Perkametus. 'De dames van Beauxbatons' er barste een groot applaus los en veel van de jongens konden hun ogen niet van de meiden af houden. 'En dan de heren van Klammfels' weer een groot applaus en veel meiden keken alleen maar naar Viktor Kruml die naar mijn smaak een te grote ego had.

Daan P.O.V.:

Ik wist dat Fred en George mee wilde doen aan het toernooi. ´Mag ik jullie aandacht alsjeblieft´ gilt Perkametus er boven uit. Gelijk werd het stil. ´Ik wil even mededelen dat jullie voor jullie eigen veiligheid 17 moeten zijn om aan het toernooi mee te doen´. ´Jammer jongens´ zeg ik tegen Fred en George. ´Jullie hebben een week de tijd om jullie naam in de vuurbeker te doen. Maar de lessen gaan gewoon door´ zegt Perkametus. ´Waarom moeten die kut lessen nou weer door gaan´ zucht Amy. ´Niet geleerd voor het proefwerk´ vraagt Fred lachend. ´Dat wordt dus nacht werk´ zegt ze. Na wat gegeten te hebben gaat ze naar boven.

Viktor P.O.V.:

´He Draco wie was dat meisje dat net weg liep´ vroeg ik. ´Bedoel je die Potter´ zegt Draco die de woorden Potter gewoon uitspuugt. ´Geen idee misschien is dat waarom ik vraag wie ze is´. ´Dat wicht is Amy Potter vriendinnetje van Daan Zwierink´. ´En dat is´. ´Dat joch dat tussen dat kind en dat kind in zit´ zegt hij terwijl hij twee jongens aan wijst waar een blonde jongen tussen zit Daan dus. ´Heeft hij je liefde afgepikt´ vraag ik. ´IK en een Potter nee ik praat niet met een kind als dat laat staan dat IK er verliefd op word´ zegt hij heel overdreven wat ze ziet er echt niet verkeerd uit.

Reageer (1)

  • Luckey

    viktor laat het want ik schop je naar de hel
    snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen