-Marcus
'Hellooooo' zeg ik als begroeting in mijn video 'Deze keer een nogal een korte video, maar ik heb namens iemand genaamt LoveMButler een kliniek gevonden die Happy Days heet, ik ga daar iemand helpen, maar kom alsjeblieft niet naar me toe, Degene die ik ga helpen heeft bindingsangst en is dus bang voor mensen, Ik zal nog gaan bloggen, byeee!' en zo sluit ik het filmpje weer af.
Ik begin het een beetje te monteren en zet het filmpje dan op youtube.
Ik kijk op van het filmpje als mijn mobiel gaat.
Zuchtend sta ik op en pak mijn mobiel.
Milan staat er. 'Ja Milan?' zeg ik nepboos 'Jo bro' grinnikt Milan. 'Wat is er?' vraag ik 'Je zou om deze tijd hier zijn he?' zegt Milan en ik kijk op de klok 'Fuck ja! Je hebt gelijk ik was bezig met een filmpje!' zeg ik gauw en ren naar de gang om mijn schoenen aan te trekken en prop als laatste nog even snel mijn laptop in mijn koffer, want ja, ik en de rest zouden daar slapen.
'Hallloo?' roept Milan door de telefoon 'Ja wat?' vraag ik 'Ho, ho, ik vroeg alleen of je nu kwam' zegt Milan grinnikent 'Ja ik kom, was schoenen aan het aantrekken' zeg ik.
'Jaja het zal wel' zegt Milan, en ik weet gewoon zeker dat hij op dit moment had geknipoogt 'Doeg!' roep ik door de telefoon en haak het gesprek af en prop mijn mobiel in mijn broekzak.
Ik ren met koffer en al mijn huis uit en ren naar Milan's huis, die tegenover me woont.
Ik loop de open voor deur binne.
'Ik ben er!' roep ik en Alfie komt naar beneden rennen.
Hij springt op mijn rug en slaat zijn handen om me heen.
'Ook hoi Alfie' grinnik ik 'Hey' zegt Zoella die naar beneden loopt met Milan en Caspar achter zich aan.
Als ze beneden staan drukt Casper een kus op Zoella's lippen, ze zijn sinds een paar maanden namelijk samen.
Ik zie Alfie zuur naar de twee kijken, ook Alfie heeft een oogje op Zoella.
'Gaan we alleen nog maar zoenen of gaan we?' grapt Milan maar Alfie kijkt daardoor alleen nog maar zuurder.
'Kom bro..' mompel ik tegen hem en duw hem langzaam de deur uit.
Samen lopen we alvast verder en gooien onze koffers in de achterbak van Milan's auto.
Samen gaan we helemaal achterin de auto.
'Je bent jaloers op Cas he?' vraag ik en hij knikt.
'Zoella is gewoon zo leuk, mooi, knap, grappig,lief gewoon te veel om op te noemen en ik wil gewoon dat ze de mijne is..' zucht Alfie en hij bijt op zijn lip.
'Praat er een keer over met haar..' zeg ik na een tijdje denken. 'Ik zal eens kijken' zeg ik en wrijf over zijn rug, Hij slaat zijn armen om me heen en legt zijn hoofd tegen mijn borst.
Alles zou goedkomen...

Ik vind dat jullie om 00:20 nog wel een stukje verdienen, Zullen Alfie en Zoella nog verkering krijgen of niet? Wat denk jij?
Als je nog youtubers hebt die je in het verhaal wilt of voor mensen uit het kliniek moet je even een naam neerzetten (bij mensen in de kliniek moet er ook andere info bij) en dan kijk ik of ik het erin kan verwerken!




'Bbeneden r

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen