Foto bij het gesprek (mijn verhaal 2)

a team Ed Sheeran

Kankuro P.O.V.:

'Ja is goed ik kom' zegt Temari en loopt mee. 'Vind jij ook niet dat Maelynn raar doet' vraag ik als we in de trainingshal staan. 'Ja ze doet een beetje afwezig' zegt ze. 'Ik denk dat ze verliefd is' vertel ik haar eerlijk. 'Ik denk dat je gelijk heb maar op wie en Gaara dan' zegt ze. 'Ik denk juist dat ze op Gaara is' geef ik eerlijk toe. 'Het zo kunnen' zegt ze 'maar zou ze dat dan niet gewoon durven zeggen misschien is ze wel op jouw'. 'Op mij denk je dat nou echt en anders is die gevoelens niet wederzijds' zeg ik als ik merk dat Gaara binnen komt. 'Waar gaat het over' vraagt hij ongeïnteresseerd. 'Nergens over' zeg ik snel en val Temari aan om te trainen. Ze ontwijkt me makkelijk en vecht terug terwijl nu ook Maelynn er bij is komen staan. 'Dus zo trainen jullie vechten tegen elkaar. Ik heb denk ik iets dat meer effect heeft' zegt Maelynn. 'Wat waarom zou jij je zorgen maken over onze training' vraagt Temari. 'Jullie sensei heeft gevraagd of ik met jullie kon gaan trainen' zegt ze.

Temari P.O.V.:

Vragend kijk ik naar Lynn. 'Maar wat is je idee dan' zeg ik. 'Dat horen jullie nog wel....' zegt ze en loopt weg naar boven naar haar kamer. Snel ren ik achter haar aan. 'Wat bedoel je met horen we nog wel' vraag ik verbaasd. 'Zoals ik het zeg jullie horen het nog wel zorg eerst maar dat je de laatste ronden haalt' zegt ze sluw pakt haar gitaar en loopt weer weg.

Maelynn P.O.V.:

Sluw loop ik langs Temari en ga naar de hal met mijn gitaar waar ik op begin te spelen en zingen.

White lips, pale face
breathing in snowflakes
Burnt lungs, sour taste
Lights gone
days end
struggling to pay rent
long nights, strange men


Gaara P.O.V.:

Na nog even getraind te hebben ga ik terug naar de hal waar ik Lynn aan tref die mij niet op lijkte merken. Stil luister ik naar het gitaar spel en het nummer dat ze zingt. Het heeft een boodschap die erg mooi is. Langzaam loop ik naar haar toe. 'Mooi nummer' zeg ik ze lijkt te schrikken en draait zich snel om. 'Bedankt sorry ik had je niet aan horen komen ik verlies me zelf altijd in muziek' zegt haar mooi stem.

Kankuro P.O.V.:

Ik loop langs als ik toevallig op vang wat Lynn zegt: 'Ik verlies me zelf altijd in muziek' snel loop ik veder naar Temari ik denk dat we samen Lynn uit gaan horen. Snel loop ik door naar Temari' kamer. 'Hee Temari, ik liep net langs de hal en wie zaten daar... Gaara en Lynn' zeg ik als ik binnen kom. 'En wat is daar zo bijzonder aan' vraagt ze. 'Nou ik liep dus langs en hoorde Lynn zeggen dat ze zich zelf verliest in muziek'. 'Dat kan maar wat moeten wij daarmee'. 'Wij lieve zus gaan haar uit horen'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen