Foto bij mijn verhaal

liedje 1: Nickelback i'd come for you
Ik ga veder na 2 reacties

Maelynn P.O.V.:

Lachend ga ik weer naar buiten.

Just one more moment,
Thats all that's needed,
Like wounded soldiers,
In need of healing
Time to be honest.

Ik stop gelijk als ik merk dat Kiba achter me staat. 'Je mag best veder zingen hoor' zegt hij en gaat naast me zitten. 'Nee' zeg ik kort en wil op staan maar Kiba pakt mij arm. 'Dat ik er bij kom zitten zegt niet dat jij weg moet hoor' zegt hij. 'Dat weet ik maar ik wil gewoon naar binnen' zeg ik kort af. En loop naar binnen. 'Wat is er toch ik bedoel dan loop je naar binnen en dan weer naar buiten wat is dat toch' zegt Temari die me vragend aankijkt.

Gaara P.O.V.:

Ik kijk naar Maelynn die weer naar binnen komt. 'Wat is er toch ik bedoel dan loop je naar binnen en dan weer naar buiten' zegt Temari. 'Laat haar toch' zeg ik zonder er bij na te denken.

Temari P.O.V.:

Deed hij nou echt het voor een ander op nemen. 'Maar toch het is toch raar' mompel ik. 'Ik ben raar' zegt Lynn die mij blijkbaar heeft gehoord. 'Waar k-ku-kunnen we e-ev-eve-even rusten' vraagt Hinata stottert aan Lynn. -Ik wordt gek van dat gestotter-. ' Ik laat jullie de kamers wel even zien' zegt zij en draait zich om. Wat is er toch met Lynn is ze altijd zo... zo...zo onzeker van zich zelf.

Kankuro P.O.V.:

Ik kijk Lynn na de net weg liep met Shino en Hinata achter zich aan. Maar Maelynn gedraagt zich een beetje raar was ze verliefd of zo ik bedoel. Het is net of dat ze met haar gedachten in de zeven de hemel is maar door wie?. 'He Temari wat doe ik bedoel wij kunnen denk ik beter gaan trainen' zeg ik zo dat ik even met haar kan praten zonder Gaara die stapel lijkt te zijn op Maelynn.

Reageer (1)

  • Luckey

    Snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen