Foto bij In your arms, I feel save [016]

Mijn ogen open ik pas weer zodra ik voetstappen hoor. Als ik de rest van de jongens zie begin ik te glimlachen. Ik had ze hier kunnen horen. Het had mooi geklonken. Mijn ogen schieten naar Harry. Hij drinkt wat water uit een flesje, pakt een handdoek aan van iemand en veegt zijn voorhoofd af. Als hij zijn hoofd mijn kant op draait begint hij te glimlachen. Hij wenkt me en ik spring op. Snel loop ik naar Harry toe en wiebel vrolijk heen en weer. 'Is er iets gebeurd toen we weg waren?' Vraagt hij beschermend. Ik schud mijn hoofd. 'N-nee,' hij glimlacht. 'Mooi.' Voorzichtig trekt hij me in een knuffel en ik vouw mijn armpjes om zijn middel heen. Ik verberg mijn gezicht in zijn borst en murmel wat liefs. Ik voel hoe hij de beanie van mijn haren af haalt. Gelijk schieten mijn oortjes omhoog en ik til mijn hoofd op. Glimlachend kijkt hij me aan en streelt voorzichtig met zijn duim over mijn ene oortje. Ik giechel zachtjes en voel hoe mijn wangen beginnen te gloeien. 'Ze voelen zacht,' fluistert Harry met een geconcentreerd gezichtje. Zachtjes blijft hij er over heen wrijven. Het kietelt.

Geschrokken kijk ik op als ik gekuch hoor. Niall staat grijnzend naar ons te kijken. 'Komen jullie nog?' Hij gebaart naar de deur. Harry knikt en pakt mijn beanie. Voorzichtig zet hij hem op mijn hoofd. 'Blijf maar dicht bij me,' fluistert hij zachtjes tegen me en ik knik hevig. Hij legt zijn arm om mijn middel en leid me mee naar buiten. Het gegil is al van ver te horen. Nee.. niet weer. Ik laat mijn hoofd hangen als we naar buiten lopen. Microfoons worden onder onze neus geduwd, vragen worden geschreeuwd en duizenden flitsen zijn zichtbaar. Zachtjes piep ik en kruip dichter tegen Harry aan. Hij helpt me door de menigte van journalisten en gillende fan meisjes heen en duwt me zachtjes de tourbus in. Ik loop gelijk door. De rest van de jongens waren ook net binnen. Als Harry eindelijk binnen stapt en de deur sluit worden de geluiden van buiten een beetje gedempt. Voorzichtig ga ik op het puntje van de bank zitten. Niall staat op en loopt naar de minibar. Hij komt terug met vijf blikjes drinken en reikt mij er ook een aan. Dankbaar glimlachend pak ik hem aan en kijk naar het klepje. Mm.. met moeite krijg ik hem open en glimlach tevreden. Ik neem een paar slokjes en lik langs mijn lippen. Ik zet het blikje op tafel en voel hoe iemand naast me komt zitten. Ik kijk op en glimlach eventjes als het Harry is. Hij gaapt zachtjes en ik kruip wat tegen hem aan. 'M-moe?' vraag ik zachtjes en hij knikt. 'Ow,' murmel ik zachtjes. Ik voel hoe hij wat beter gaat zitten. Even kijk ik rond. Niall staat op met de mededeling dat hij naar bed gaat. Liam en Zayn volgen al snel. Ik draai me om naar Harry. 'Wil je slapen boo?' Vraagt hij liefjes. Lief grinnik ik bij de bijnaam en schud mijn hoofd. Hij knikt en pakt de afstandbediening van de tafel, drukt op het knopje waardoor de tv aan schiet en zapt naar een leuke zender. Ik glimlach verwonderend en leg mijn hoofd tegen zijn schouder. Rustig kijk ik naar de tv.

Als het programma afgelopen is draai ik me om naar Harry. Awh.. hij is in slaap gevallen. Ik grinnik zachtjes. Ik wil hem echt niet wakker maken. Voorzichtig haal ik mijn beanie van mijn hoofd, leg hem op tafel en nestel me als een echte kat tegen Harry aan. Mijn hoofd beland op zijn borst, ik rol me iets op, pakt zijn hand vast met mijn beide handen, zet mijn nagels er lichtjes in en sluit mijn ogen. Dit ligt fijn. Langzaam dommel ik weg om uiteindelijk helemaal in slaap te vallen met een tevreden glimlach op mijn gezicht.

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen