Foto bij kerst

dit is het beeldje wat Amy van Daan krijgt (ze is dol op elfjes)
sorry maar had gewoon zin om nu over de kerst vakantie te schrijven maar eerst woord Daan nog even uitgehoord

Daan P.O.V.:

'En' hoor ik gelijk van alle kante als ik de kamer in kom. 'Wat en' vraag ik. 'Heb je nou wat met Amy of niet' legt Nils ongeduldig uit. -hoe weten zei-. 'We gaan het wel aan Amy vragen' zegt Owen en ze lopen naar haar slaapkamer en ik ren ze achter na. Als Rein zijn hand op de deur klink wil leggen gaat hij open en daar staat...

Nils P.O.V.:
Verbaasd staar ik naar Amy die in de deur opening staat. 'Wat moet jullie zo laat nog' mompelt ze en loop terug naar haar bed waar de op gaat zitten ook wij lopen naar binnen. 'Nou wij vroegen ons af of jullie nou iets hadden of niet' zegt Owen.

Amy P.O.V.:

Moe laat ik op mijn bed vallen. 'Ik zeg het morgen misschien oké' zeg ik als ze me maar aan blijven staren. 'Oké' zegt Rein en loopt weg snel pak ik Daan zodat hij niet weg kan en de rest loopt weg.

Daan P.O.V.:

Ik word vast gepakt als ik weg wil lopen. 'Wat is er' vraag ik als iedereen weg is. 'Ik wil eerst weten of jij het wel wil vertellen anders houden we het geheim' zegt ze moe. Ik ga zwijgend naast haar zitten en leg haar hoofd op mijn schoot. 'Ik denk dat het beter is als we het ze gewoon zeggen ' zeg ik na een lange maar fijne stilte. Amy knikt en legt haar hoofd dan weer neer en valt langzaam inslaap. Ik leg haar neer en ga naast haar liggen ook ik val al snel in slaap.






KERST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Daan P.O.V.:

Ik loop de trap af naar de leerlinge kamer en kijk of ik Amy al zie maar die is er nog niet. Ik kijk naar het pakje in mijn hand ik wist nu onderhand wel dat Amy dol is op elfjes. En deze had ze nog niet. Ik kijk op als ik Rein hoor die samen met Owen en Nils de trap af komen ze weten al lang dat ik en Amy wat hebben.

Reageer (1)

  • Luckey

    Leuk
    Snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen