Foto bij geheimen

Lynn en de groep is weer terug in de toren het is de 2 dag van het examen want jullie hebben het sneller gedaan dan anders.
Liedje 1 Zing vecht huil bid lach werk en bewonder blof
liedje 2 Margarita Marco Borsato
liedje 3 If today was your last day Nickelback

Lynn P.O.V.:

'Hee Hinata snel gedaan' zeg ik als ik langs loop en me op de grond laat vallen en veder neurie. 'Oké je neuriet nu al de hele tijd zing het gewoon' zucht Temari en gaat naast mij op de vloer zitten.

'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.
Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.
Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.'

Zacht stop ik met zingen en loop naar buiten naar het gras en ga daar liggen weg van iedereen en ik begin weer te zingen.
'In de verte spreekt een stem die ik herken wan onze ruzies.
Over kleine misverstaande over grote desillusies.
En ik hoor de kille klanken van jouw in gehouden maar wat kan ik meer dan janken als ik dit niet kom vermoeden
In waas hoor ik je zeggen dat je alles op wilt geven dat je alles met je mee neemt wat me lief is in dit leven en ik luister hoe jouw worden
langzaam op gaan in de zinnen die me treven als de bliksem met vernietigende kracht'


Temari P.O.V.:

Lynn is net naar buiten gegaan en ik denk terug aan wat ze net zong- zing vecht huil bid lach werk en bewonder of dat anderen zinnetje dat ik haar hoorde neuriën na dat we de spullen hadden gehaald. each day a gift and not a given richt- Ze kan mooi zingen dat moet ik echt zeggen maar wat nou als er een verhaal achter zit. Ik denk terug aan hoe ik haar ontmoete ze was voor haar 'vrienden' op gekomen tegen Kankuro en erg onbegrijpelijk ik weet nog steeds niet waar om ze Arrigato zei ik bedoel wat betekend BITCH dan want ik weet het niet meer ik ga eens vragen of Kankuro het weet. 'He Kankuro weet jij eigenlijk wat 'Bitch' betekend?' vraag ik. 'Niet echt ik denk dat het een scheld woord is' zegt hij onverschillig. 'Willen jullie weten wat 'Bitch' betekend?' ik kijk op en zie Lynn staan. 'Graag' zeggen jij en Kankuro in koor. 'Beautiful, Intelligent. Talented. Ceartive. Honest' zegt ze en gaat weer naar buiten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen