Foto bij second exams

Ik weet niet of ik de eerste exams heb gehad of niet maar ik ga veder naar het tweede examen want wat gebeurt er als Maelynn met het Sand team op missie moet en waar gist Izumi toch steeds naar.

Temari P.O.V.:

'Oké voor dat jullie allemaal een keuze maken of je wel of niet mee doen aan de exams de eerste van allemaal mag na dat hij de toren heeft bereikt op missie we hebben spullen nog en er is gevraagd of jullie van de anderen village' mogen daar ook voor mee. Je zit dan onder begeleiding van Lynn -wie is die Lynn- samen gaan jullie naar de Sand village daar liggen de spullen klaar' zegt Anko. 'Mag ik even' zegt Maelynn. 'Tuurlijk'. 'Oké sommige kennen mij anderen niet ik ben Maelynn Hyuga ik wordt ook vaak net als net Lynn genoemd' -dus ik dacht het goed-. 'Ik wacht in de toren tot dat de eerst team er is dan ben ik samen met dat team op missie we zijn 3 dagen weg dus' zegt Maelynn. 'Veel suc6 bij het exam' zegt ze en verdwijnt richting de toren. 'Oké de exam begint over een kwartier dus maak je kuizen' zegt Anko en loopt weg richting het hutje. Geen moeilijke kuizen denk ik, ik lees het door en zet mij handtekening dan loop ik naar Kankuro die ook al heeft getekend. Samen lopen we naar Gaara en een kwartier later begint het exam. Al snel loop we richting de toren en als we binnen komen horen we een zacht geneurie en zien Maelynn die op de vloer ligt.

Maelynn P.O.V.:

Neuriënd lig ik op de grond terwijl mijn muziek veder speelt. 'Dus het ziet er naar uit dat wij met jou op missie gaan' ik doe mijn ogen open en zie niemand minder dan Temari die boven me hangt. 'Dat is maar goed ook' zeg ik en sta op. 'Waarom is dat dan zo goed'. 'Nou jullie kennen de weg beter dan mij'. 'Maar jij hebt de leiding'. 'En dus luisteren jullie als ik zeg dat jullie ons naar de Sand village leiden' kaatste ik keihard terug. 'Oké maar wat neuriede je' vraagt Kankuro die er tussen komt en ons voorloopt naar de uitgang. 'Gewoon een liedje' zeg ik. 'Welk liedje' vraagt Temari. 'Een liedje' zeg ik. 'Zing het is dan'. 'Ik kan niet zingen'. 'Maakt niet uit zing maar gewoon' zegt Gaara. 'OKÉ' zeg ik en begin.
'Ik proef nog steeds je zoute tranen in mijn uitgedroogde mond in een poging jou te troosten voor wat te gebeuren stond bleef ik achter net een schuld gevoel onzekerheid en pijn om dat wij samen nooit meer samen zullen zijn...'

Na het liedje

'Wat nou ik kan niet zingen je kan hartstikke mooi zingen' zegt Temari gelijk als ik klaar ben en Kankuro en Gaara knikken dat ze gelijk heeft. Ondertussen zijn we aangekomen en gaan we naar de poorten van Konoha om naar Suna te gaan.

Reageer (1)

  • Luckey

    whoop whoop
    snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen