Foto bij Love ?............................... Dat kan niet.... Ofwel?

gewoon vind ik leuk.

Gaara P.O.V.:

Ik loop naar het hotel terwijl Kankuro en Temari weer eens ruzie maken. 'Kap of ik vermoord jullie alle bij' zeg ik meestal maar nu niet mijn gedachten zijn nog steeds bij het meisje Maelynn. 'Gaara waar denk je aan' vraagt Temari als ik na 30 minuten nog niet heb gereageerd. ' Iets' zeg ik en loop door terwijl nu ook Kankuro blijft staan. 'Of iemand' vraagt Kankuro.

Maelynn P.O.V.:

Als ik aan kom hoor ik dat we gaan eten maar in plaats van naar de eetkamer te lopen loop ik mijn kamer in pak een handdoek en kleren en loop naar de Douchen. 'Maelynn we gaan eten' zegt Hanabi op een toon van blijf daar. 'Heb niet zo veel trek' zeg ik en ik doe de douch aan kleed me uit en ga eronder staan.

Hanabi P.O.V.:

IK loop weg als ik de douch aan hoor gaan die is toch zo klaar schiet er door mijn hoofd. Maar nee na 3 uur is ze nog niet onder de douch van dan. 'Hey Lynn kom je er nog uit of blijf je in de douch' vraag ik geërgerd ik wil ook douchen. En de anderen douchen waren voor de jongens en de meisjes badkamer was kapot.

Neij P.O.V.:

Ik loop net langs als ik Hanabi die mij niet opmerkt wat gilt dan hoor ik de douch en weet dat is niet goed. 'Wat is er Hanabi' vraag ik voor wat meer inlichting. 'Die zus van je zit nu al meer dan 3 uur in de douch terwijl ze normaal niet eens een half uur nodig heeft' zucht ze. 'Misschien is er niets ik zal zo wel vragen waar om ze zo lang heeft staan douchen' zeg ik en loop naar haar kamer. Een minuut of 10 later komt mijn zus eindelijk haar kamer binnen. 'Wat is er je staat alleen lang onder de douch als je ergens mee zit' vraag ik aan haar.

Gaara P.O.V.:

'Is er iemand verliefd' vraagt Temari als of ze het niet door heeft. 'Doe niet als of je van niks weet en haal al helemaal niks in je hoofd' zeg ik kil terwijl ik denk -ja als het zo voelt ik heb dit nog nooit gevoeld-.

Reageer (1)

  • Luckey

    oooooooh!!!!!!
    snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen