Foto bij Hoofdstuk 1

De laatste voorbereidingen zijn getroffen, de koffers zijn ingepakt en mijn kamers zijn keurig opgeruimd. Morgen ochtend zit ik in het vliegtuig naar Engeland. Ik had met de trein of met de auto kunnen gaan maar ik zag dat het vliegtuig sneller, makkelijker en goedkoper is. Je kan ook zeggen dat ik lui ben want ik heb geen zin om een hele dag in de auto te zitten. Ik ga niet echt op vakantie. Ik moet foto's maken voor mijn fotografie opleiding. De mooiste foto's worden in een album geplakt en worden beoordeeld door mijn leraren. Ook ga ik de mooie landschappen na schilderen voor mijn andere opleiding, kunst. Na zo'n druk jaar leek me het leuk om 3 weken naar Londen te gaan. Je kan er prachtige foto's maken en ik kan genieten van een wel verdiende vakantie. Ik wist niet heel veel van Londen af dus ben ik snel dingen opgaan zoeken. Zo heb ik de mooie plekken in Londen aan gekruist op een kaart. Of terwijl ik ben er helemaal klaar voor.
Als ik eindelijk in mijn bed lig, kan ik niet slapen. Ik staar een beetje naar het plafon. Ik hoop stiekem dat ik niet al teveel opval ik Londen. Ik ben een meisje van 19 en ga lekker in m'n eentje op vakantie. Mijn ouders zijn allebei top advocaten en we wonen in een groot huis. Ik vind het ook niet erg dat ik nog thuis woon. Ik heb ook dan een gedeelte van het huis voor mezelf. Ik doen mijn oortje in en et zachtjes een muziekje op in de hoop dat ik in slaap val. Na een half uurtje lig ik te half te slapen. Ik leg mijn ipod onder mijn kussen en val in slaap.

Ik schrik wakker als mijn wekker afgaat. Na 5 minuten lukt het me om mijn ogen open te doen en uit bed te stappen. Ik ga naar benede smeer lekker een boterham. Ik peuzel hem op en smeer ook gelijk een paar voor onderweg. Als ik eindelijk aangekleed ben, ben ik klaar om weg te gaan. Heb ik sterk het gevoel dat ik iets ben vergeten in te pakken. Wat het is weet ik niet. Ik controleer alles nog een keer. Ik kom er niet achter wat ik mis dus ga ik gewoon naar het vliegveld. Ik stap in de auto en mijn reis begint. Ik vind het wel jammer dat mijn ouders geen gedag konden zeggen, ze waren tedruk met hun "belangrijke zaak"bezig dus hebben ze (zoals altijd) geen tijd voor mij. Het is niet de eerste keer dus ik zit er niet heel erg mee. Het enige waar ik op dit moment aan denk is aan mijn vakantie. Er is prachtig weer voorspelt dus veel kan er niet fout gaan. Het word een top vakantie!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen