Foto bij Sand team (love.....)

Maelynn P.O.V.:

Samen met Naruto en Sakura loop ik naar huis. 'Naruto je weet dat een steen je volgt' vraag ik als ik het zat word. 'Hee' ik wijs achter me en zowel Naruto als Sakura draait zich om. 'Dus jij was de enigen die het door had' zegt het meisje wat er onder uit kruipt samen met twee jongens. 'En wie zijn jullie' vraag ik, ik had de laatste tijd de geheugen van een vis en echt geen slimme vis. 'Ik ben Konohamaru en dit zijn mijn twee vrienden' zegt de jongen met de blauwe sjaal Konohamaru. 'Konohamaru wat doe jij hier' hoor ik Naruto vragen. 'We keken naar jullie maar je hebt wel en mooi vriendin' zegt Konohamaru terwijl hij naar Sakura kijkt. Even later. 'Sorry' zegt Konohamaru terwijl hij opstaat. 'Wat een klein grut ' zegt de jongen die Konohamaru vast heeft. 'Laat hem los' zegt Naruto hard maar de jongen houdt hem alleen maar strakker vast tot er een kiezelsteen naar hem wordt gegooid en zijn hand raakt. 'Au, jij als je lef hebt kom dan naar beneden' zegt hij nijdig. 'Wat maakt jouw zo nijdig al de hele tijd ongesteld of zo..?' vraag ik hem ik was het zat. 'Dat grut maakt mij zo nijdig en hou je er buiten BITCH' zegt hij. '1 Arrigato voor het compliment 2 ze zijn geen grut 3 ik hou me er toch niet buiten wat je ook zegt' zeg ik.

Kankuro P.O.V.:

Gaf ik haar net een compliment oké ze zit er niet verkeerd uit maar ik heb alleen maar een bitch genoemd. 'Kankuro kap je bent een schande voor de village' hoor ik iemand zeggen ik herken die stem uit duizenden.... Gaara. Ik kijk naar de boom waar hij instaat op zijn kop. 'Maar zij begonnen' probeerde ik maar. 'Ik kan je ook hier vermoorde' zegt hij kil. 'Nee dat hoeft niet Gaara sorry' zegt Temari snel. 'Sorry' zeg ik en we lopen met zijn drieën weg.

Maelynn P.O.V.:

'Hee jij wat is je naam' zegt Sasuke die uit de boom is gesprongen. 'Gaara, Gaara of the desert. en jou naam is' zegt Gaara. 'Sasuke , Sasuke Uchina' zegt Sasuke. 'En die van jou' vraagt Gaara nu aan mij. 'Maelynn, Maelynn Hyuga hoezo?' zeg/vraag ik. 'Ik zie jullie wel bij de Chuunin exams' zegt Gaara en draait zich om en wil weg lopen. 'Daar zal je Sasuke inderdaad zien maar je moet toch eerst de laatste onderdeel halen en wel heel goed kunnen kijken' zeg ik. 'Hoezo ben je bang en doe je daar om niet mee' vraagt de jongen. 'Wie ben jij eigenlijk' vraag ik aan de jongen. 'Kankuro maar ben je nou bang of niet' vraagt hij geërgerd. 'Maelynn en bang ik wist niet dat dit de omgekeerde wereld was' zegt Neij die net aan komt gelopen. 'Heey Neij' zeg ik. 'He oké ik ben Temari maar waarom doe je dan niet mee?' vraagt Temari. 'Ik ben een JOUNIN en een ANBU agent dus ik heb ze al lang gehaald' zeg ik trots en loop weg met Neij die mij blijkbaar kwam halen.

Reageer (1)

  • Luckey

    met de dank aan izumi anders was ze geen jounin
    snel verder please!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen