Foto bij Math tutoring~Justin Bieber

Engelse zinnen zijn ook Nederlands

Ik drukte me wekker nog een keer op snooze. Ik heb vandaag voor het eerst wiskunde bijles. Door de verhuizing van Nederlands naar de VS heb ik een beetje een achterstand met wiskunde hier. Ik was nooit goed in wiskunde maar nu is het al helemaal een ramp.
Ik hoor m'n moeder m'n naam roepen van beneden, ''Kylie wordt nou wakker!'' Ik stap m'n bed uit en loop slaperig naar de badkamer.
Ik trek m'n short aan een vel roze bh en m'n grijs shirtje met studs en tekst erop, beetje mascara en m'n sieraden en m'n haar los. Ik had helemaal geen zin om zo vroeg in de ochtend bijles te hebben.
M'n wiskunde leraar zei dat hij z'n stiefzoon zou sturen om mij bijles te geven. Hij heet Justin en is blijkbaar heel goed in wiskunde.
M'n mobiel gaat en ik ren naar m'n mobiel en neem op:''Ik heb echt geen zin in zo een dom nerdtje die me bijles komt geven zo vroeg pfff!'' Zeg ik. ''Ow moet ik dan wel komen? Ik wilde je net vragen welk nummer, want ik ben er bijna.'' ''Ow sorry zo bedoelde ik het niet, ik dacht dat je 1 van m'n vriendinnen was. Ik hou gewoon niet zo van wiskunde zeg ik dan maar. En ik woon op nummer 10. ''Is goed ik zie je zo'' Ow nee fuck nee nee toch, zeg ik tegen mezelf dat failde heel erg! Eigenlijk klonk z'n stem helemaal niet zo nerderig en ik loop naar beneden met m'n wiskunde spullen in m'n hand.
Ik leg m'n spullen neer en geef m'n moeder een kus die net op het punt stond om weg te gaan. ''Ik ben pas rond 10 uur thuis, later denk ik zelfs want m'n afspraak voor werk is ver.'' zegt m'n moeder. ''Laat me weten hoe het was en wat je gaat doen, zodat ik weet waar je uithangt en met wie.'' Ja mama en veel succes het gaat wel lukken.'' M'n moeder had vandaag een proefdag om te kijken of ze het werk kan en leuk vindt. M'n broer Alex is vandaag met z'n nieuwe vrienden een hele dag weg en komt vast in de nacht terug. M'n vader moest naar werk vandaag z'n 1e dag en er was gelijk een feest op z'n werk. M'n moeder rijdt weg en de bel gaat gelijk. Ik loop naar de deur en doe open, ik kan niet geloven wat ik zie. Donkerblond haar, bruine ogen zo bruin als melkchocolade, perfect lichaam en een hipster bril. HIj heeft een wit overhemd aan met een zwarte gilet en een spijkerbroek en mooie schoenen aan.
''Jij bent zeker Kylie, 't meisje die geen zin heeft in bijles wiskunde van een dom nerdtje?'' hij lacht. Wauw zijn lach zo mooi en perfect.
''Ja, ik ben Kylie kom binnen.'' en ik geef hem een hand. Gelijk voel ik vlinders in m'n buik.
Kom verder en hij trekt z'n schoenen uit en loopt met me mee. Ik schenk wat te drinken voor hem in en we gaan aan tafel zitten. ''Ik heet Justin trouwens en hij knipoogt. Ja weet ik en ik lach en pak m'n spullen erbij. Hij raakte zachtjes m'n hand aan toen hij m'n boek pakte. Wat begrijp je niet Kylie? Alles eigenlijk en ik lach zachtjes.
Laten we met dit beginnen. Hij doet m'n schrift open en pakt een potlood. Als je dit bij dit optelt en dan...... De rest hoor ik niet echt goed meer, hij is zo sexy kan ik alleen maar aan denken. Wat is het antwoord dan van deze som? Huh uhm en ik word een beetje rood. Ik heb gewoon helemaal niet opgelet. Heb je wel gehoord wat ik allemaal zei Kylie? Uhm nee Justin eigenlijk niet, zeg ik zachtjes en ik schaam me dood.
Ow fuck, sorry de som klopt niet, ik ben te veel afgeleid zegt hij. Afgeleid? en ik kijk hem verbaasd aan, van wat dan?
Uhm door jouw en hij bloost. We kijken elkaar diep in de ogen aan en hij begint me te kussen. Ik ga er vol in mee. Hij pakt m'n benen en slaat ze om hem heen. Wacht kom mee zeg ik dan en we rennen naar m'n kamer. Hij duwt me in m'n bed kust me. HIj begint langzaam m'n broek uit de te doen. Ik doe snel m'n topje uit en begin ook Justin uit te kleden. Justin z'n handen glijden langs m'n bh en gaat los. Hij doet m'n bh uit en dan m'n slipje. Gepassioneerd kust hij me en laat z'n hand naar beneden blijden en begint z'n vinger langzaam op en neer en heen en weer te bewegen. Ik maak een lichte kreun, S-snel-ler J-Justin zeg ik en hij gaat sneller. Langzaam voel ik een orgasme op te komen en ik kreun het uit en Justin gaat steeds snellen. Nat en sexy zegt Justin dan, ben je er klaar voor babe? en hij lacht ondeugend. Langzaam glijdt hij in me en ik ga op hem zitten. Hij pakt m'n borsten vast en we beginnen op en neer te gaan. We kreunen zo hard allebei, maar dan gaat m'n mobiel! We stoppen ff en ik kijk wie het is. Het is m'n moeder, ik laat de telefoon gaan en we gaan verder. We rollen op het bed en Justin komt langzaam uit me. We liggen allebei moe en hijgend op bed.
Wauw Justin zeg ik. Justin lacht, zullen we verder gaan babe? Langzaam komt Justin weer in me en zet z'n bril voor me op. M'n haar valt voor m'n gezicht en we gaan gepassioneerd verder. Justin gaat langzaam uit me en gaat met z'n hoofd naar beneden en stopt z'n tong in me en zuigt langzaam en steeds sneller. Ik voel weer een orgasme op komen en begin te kreunen. Justin likt z'n lippen af en begint me te kussen.
Langzaam ga ik met m'n hoofd naar beneden en Justin kreunt.
Ik sla m'n benen om Justin heen en hij glijd in me en hij kust me. Als Justin's mobiel gaat moet hij wel opnemen. Hallo met Justin en ik beweeg langzaam door en lig op m'n rug, hij masseert m'n borsten terwijl hij aan de telefoon is. Per ongeluk kreunt hij een beetje en is dan gelijk weer stil. Het is z'n oom, mijn leraar. Justin legt neer, babe ik moet gaan m'n oom wacht op me en we zouden samen ergens heen gaan. Justin gaat nog heel ff door en dan trekken we onze kleren weer aan en kussen elkaar. We lopen naar de voordeur en Justin gooit z'nm condoom in de vuilnisbak van de buren.
Ik bel je babe en hij geeft me een kus. Is goed en ik hou Justin heel stevig vast en kus hem terug.
Hij stapt z'n auto in en rijdt weg.
Ik maak snel ff m'n kamer schoon alsof er niks gebeurt is en ga dan om de bank zitten en film kijken.
Ik doe een pizza in de oven en ga half liggend op de bank m'n pizza eten. Het is al half 11, ik hoor de deur open gaan en m'n moeder komt de woonkamer ingelopen. Heey Kyl zegt ze en geeft me een kus. Heey ma en geef der een kus terug. Hoe was werk vraag ik der. Ja super ik ben aangenomen en heb hele leuke collega's. Ik kan eigenlijk alleen maar aan 1 ding denken, net samen met Justin we hadden sex! Het was geweldig en wiskunde bijles dat wil ik wel elke dag. Hoe was wiskunde bijles? vraagt m'n moeder. Ja goed ik begrijp het nu ging goed ja. zeg ik met een lachje. M'n moeder loopt naar de keuken en m'n mobiel gaat. Het is Justin! Heey babe, wiskunde was nog nooit zo leuk zeg Justin. Ja, ik begrijp alles nu veel beter dankjewel voor de geweldige uitleg en ik lach. Morgen om 12 uur bij jouw thuis ik heb een verassing zegt hij mysterieus. Ja is goed ik zie je dan slaaplekker en leg neer.
Wie was dat vraagt m'n moeder? Ja m'n wiskunde bijles leraar hij komt morgen om 12 uur ,want hij heeft een soort mini toetsje voor me.
Ik heb maandag een grootte toets dus om te oefenen. Ow okee is goed ik moet om 10 uur werken tot 8 uur. Ik geef m'n moeder een kus en loop naar bed.
Het was vandaag zo geweldig en kan niet wachten tot morgen en doe m'n ogen dicht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen