Foto bij Het gevecht

ik vind het gewoon een mooi plaatje

Maelynn P.O.V.:

Na het eten loop ik alleen naar buiten ik zei tegen Izumi dat ik even ging wandelen. In stilte stop ik op de plek waar we Ladri hebben begraven. 'Ook jij hier' hoor ik achter me ik herken de stem maar draai me niet om naar Kiano. 'Je kan gewoon praten ik doe je niks' zegt die maar ik blijf zwijgen.
(een paar dagen later)
Samen met mij team ( Kiano, Kaylah, Veli en Zachely, Ik) Kakashi' team en Izumi lopen we met Tazuna mee naar de brug. 'Wat is hier gebeurt' hoor ik Tazuna zeggen en ik kijk naar de brug waar zwaar gewonden of al doden mensen liggen. 'We werden aangevallen' zegt één van de mannen met moeite. 'Door wie' Kakashi ik ken nu iedereen op voetstappen geluiden en stem want ik zwijg nu al meer dan 4 dagen.

Kiano P.O.V.:
Ik sta naast Maelynn die met haar gedachten heel ergens anders lijkt te zijn. 'Door mij' zegt een stem in de mist die over de brug is gekomen. 'Zabuza' zegt Kakashi die het al door heeft. Ik zie dat Maelynn een klein beetje versteend maar dan al snel weer zich herpakt en naar Zabuza kijkt. 'Sakura bescherm Tazuna' zegt Kakashi. 'Veli, Kaylah en Zachely help Sakura met het beschermen' zeg ik als Maelynn nog steeds niks zegt we hadden haar geprobeerd aan het praten te krijgen maar dat lukte niet alleen Izumi gaf de hoop niet op dat haar vriendin ooit weer gaat praten.

Maelynn P.O.V.:

Ik kijk naar de jongen die naast Zabuza staat. 'Sasuke ga je gaan' zegt Kakashi ik kijk naar Sasuke en zie dat de teams en Tazuna inde problemen zitten. Ik activeer mij Byakugan. Ik kijk toe hoe Kakashi tegen Zabuza in gaat en Sasuke tegen Haku. (hij heeft zich net voor gesteld maar ze is nergens bij met haar gedachten er kan een atoom bom bij haar afgaan maar ze merkt bijna niks.) Snel ontwijk ik de kunai die naar mij gegooid woord maar ik merk niet dat er nog één word gegooid ik heb het pas door als hij in stof aan mijn kant er uit komt. 'Let op Lynn (bijnaam van Maelynn) we moet helpen we kunnen hem niet nog iemand laten vermoorden' zegt Kaylah tegen me als ik naar hun kant kijk. Ze heeft gelijk. 'Kakashi laat Zabuza maar aan mij over' zeg ik tot hun grote verbazing dat ik weer wat zeg. 'Ik wist wel dat ze weer zou gaan praten' zegt Izumi dol gelukkig. 'Let nou maar op ' zeg ik als mijn water een wal voor haar voort om de naalden tegen te houden. 'Ja' zegt ze en let dit keer wel op. Ik vlieg op Zabuza af die mij door de mist en mij snelheid niet eens ziet. 'Hu' zegt hij verschrikt als hij een kunai in zijn nek voelt prikken. 'Had je wat' zeg ik en Kakashi komt al aangerend met een chidori in zijn hand. Maar in plaats van dat hij Zabuza raakt hij Haku die er voor was komen staan. 'Had jij nu wat' zegt hij als hij me naar achter gooit. Ik knal kei hard op de brug en blijf even liggen maar sta dan toch op. 'Zo makkelijk is het niet hoor om mij te verslaan' zeg ik als ik langs de lichamen van Kiano en Sasuke kom. Maar in plaats van dat hij weer naar mij komt zie ik hoe hij met een kunai van Naruto Gato' mannen in gaan en dat hij Gato ook vermoord.

Na een heel gesprek

Ik richt me op Kiano die nu als enige nog licht ik heal hem langzaam en zorg dat hij weer kan lopen dan gaan we met zijn alle naar een plek waar we Zabuza en Haku begraven. 'Echt zo cool dat je weer praat ik dacht dat je niks meer ging zeggen' zegt Naruto hyper. 'Naruto kan het ook wat minder hyper' zeg ik moe vind je het gek dat ik moe ben ik heb drie dagen niet gegeten niet geslapen het is een wonder dat ik zelfstandig naar huis kan lopen zonder om te vallen.

Reageer (1)

  • Luckey

    Slecht Lynn!!!
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen