hier nog een deeltje en veel lees plezier en neem abo he

Ze wisten nog niet wat ze gingen doen die dag dus gingen maar even op internet kijken. Bill zat achter de computer en toen zei ik laten we walibi helemaal afhuren voor omszelf. Dat vond Bill een heel goed idee en belde gelijk met walibi maar helaas het kon vandaag nog niet maar wel morgen dus dat was gelijk ook geregeld maar ze hadden niets voor vandaag dus ging georg maar even op de computer maar opeens herinerde Tom dat ze een interview hadden met een redacteur van de hitkrant. Over het concert natuurlijk. Ze gingen zich heel snel klaar maken en stonden binnen 5 minuten buiten. Wij mochten lekker in het hotel blijven. Toen ze weg waren gingen wij rond neuzen in de kamer en toen had samantha het dagboek gevonden van Bill en las hem hard op voor

"Vandaag ga ik samantha eindelijk vertellen dat ik haar leuk vind. Ik hoop zo dat ze mij ook leuk vind want zij is echt het leukste en liefste meisje dat ik ooit heb ontmoet. Als zij mij ook leuk vind dan is deze relatie voor eeuwig. Alleen ik hoop niet dat we naar een pretpark gaan want ik ben nog al bang voor achtbanen maar daar ga ik dan niets van laten merken want ik ben gewoon stoer. Ik ben geen watje en trouwens ze weten het toch niet dus kunnen er niets over zeggen".

Iedereen lag gelijk in een deuk en kon niet wachten tot ze naar walibi gingen want dan konden ze een andere kant van Bill zien, Eindelijk. Maar samantha wist toch wel dat hij zo'n kant had want die heeft iedereen wel maar het was nog steeds wel een beetje raar om voor te stellen. Bill die bang is voor achtbanen. Haha je zou het echt niet denken maar toen dacht ze terug aan wat er in het eerste stuk stond en dat was wel heel erg romantisch en wist nu zeker dat hij haar echt leuk vond. Ze deed hem snel dicht en legde hem weer terug.

Reageer (2)

  • TtwilightL

    tutututu ze lezen gewoon zijn dagboek nou ja zeg xD
    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • debi

    haha leuk snel verder en Billy is ook bang voor spookhuizen dus dat kan je ook nog gebruiken en misschien is het ook wel leuk omdat Bill en Tom een tweeling zijn Tom ook bang te laten zijn voor achtbanen.

    xxxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen