Vanaf donderdag ook dit verhaal vanuit een ander perspectief!
Namelijk dat van Jeremy!

het verhaal gaat heten: Since I met her.

I HOPE YOU LIKE IT!

Zodra ik begon te huilen veranderde de uitdrukking van Mayena van verdrietig naar triomfantelijk.
'Hij heeft jou ook gebeten, of niet soms?' vroeg ze.
Ik kon alleen nog maar knikken. Ondertussen keek ik over haar schouder naar Jeremy. Hij stond nog steeds heel dicht bij het vuur.
'Waarom doet hij wat je zegt?,' fluisterde ik.
Ze grinnikte. 'Ik heb een vriendin en die is een heks. Ze is zo aardig geweest om mij te leren hoe je mensen kunt hypnotiseren. Natuurlijk wist zij nog niet wat ik van plan was. Ze vindt Jeremy aardig. Maar nu is het te laat. Over een paar minuten is het vuur groot genoeg, en stapt hij er zo in. Zodra hij er in stapt werkt de betovering niet meer, maar dan is het te laat! Wil je nog wat tegen hem zeggen?'
Ik knikte. 'Jeremy kom eens hier.' riep Mayena. 'Wacht, ik laat jullie wel even alleen.' En met een grote grijns op haar gezicht liep ze de kamer uit.
Jeremy liep langzaam naar me toe. Toen hij vlak voor me stond, begon ik te huilen. Hij deed helemaal niks, alleen maar een beetje stilstaan.
Uiteindelijk was ik wat meer gekalmeerd.
´Wil je me alsjeblieft losmaken, Jeremy?' vroeg ik zachtjes.
Hij knikte. Hij was gehypnotiseerd waardoor hij alles deed wat iemand zei. Dat bracht me op een idee. Toen ik los was, pakte ik zijn hand.
'Kom mee. We moeten hier weg.' fluisterde ik, en ik liep naar de uitgang. Maar toen kwam de jongen, die me had verteld waar Jeremy was in een keer voor ons staan. Hij keek me even bang aan, maar daarna begon hij te praten. 'Wat gaan jullie doen?' Ik besloot dat we toch niet konden liegen dus ik antwoordde: 'Wij gaan weg. Dat mag toch wel?' ik keek er heel onschuldig bij.
Hij keek me nog even achterdochtig aan, maar liet ons toen gaan. Waarschijnlijk toch nog een beetje bang dat ik achter hem aan zou komen.
We liepen naar buiten, maar zodra we in het bos waren, liep ik naar een verborgen grot.
Daar bleven we voor de zekerheid een paar dagen zitten terwijl ik probeerde de hypnose op te heffen.. Toen in een keer terwijl ik niks deed begon Jeremy ineens weer te praten. Ik viel hem om de hals, en kustte hem. Blij dat de hypnose was opgeheven.
Maar toen hoorden we voetstappen, en kwam de katachtige jongen binnen...

Reageer (2)

  • cssst

    Verderrrr!(H)

    1 decennium geleden
  • EsteeM

    ik lees hem hier en op twi fanficts en ik wil zeggen
    schrijf door !!!!! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen