Foto bij Oude vrienden

http://www.youtube.com/watch?v=fi39TGgIeFs

Maelynn P.O.V.:

Blij kijk ik naar Izumi die tegen over mij staat. 'Ik dacht dat ik je nooit meer zo'n zien' zeg ik blij tegen haar en veeg mij tranen weg. 'Wat is er je hebt gehuild en dat doe je bijna nooit als jounin en je bent één van de beste' vraagt ze me bezorgt. Ik doe een stap op zij zodat ze Ladri kan zien. 'Kiano ik eis dat je zorgt dat....Maelynn gelukkig wordt' komt er met veel moeite uit zijn mond. 'Ik zal mijn best doen' zegt Kiano die op zijn knieën gaat zitten ook hij lijkt gehuild te hebben. Ik kijk een beetje verbaasd en niet begrijpend naar mijn team genoten. 'Ik leg het je dadelijk wel uit' zegt Kiano als hij mij gezicht dan kniel ik naast hun neer. En ook al weet ik dat het niet veel uit maakt zing ik een liedje dat zijn wond heelt:

kijk maar naar de huizen om je heen
die zouden nooit gebouwd zijn zonder steen
zitten er geen vleugels vliegt het toch nooit ergens heen
ook al krijg je nog zo vele kansen er gaat er altijd
één te mis en door dat je mij gezang kunt horen weet je ook wat stilte is.
wat het één kan niet zonder het ander dus pak maar m'n hand stel niet te veel vragen je kunt niet als enigen de wereld dragen.
pak nou maar m'n hand laat mij de weg wijzen...

Zachtjes sterft mij gezang wat Ladri is nu echt dood. Dan sta ik op en Kiano neemt Ladri op zijn rug en ik en Izumi helpen met Kakashi die zijn chakra helemaal op was. Snel lopen we naar het huis van Tazuna waar we Kakashi gelijk op het bed leggen dat werd aangewezen. Even kijk ik naar Izumi en samen schieten we in de lach. 'Je bent niks veranderd' zeg ik lachend. 'O... ik zal je even voor stellen' zeg ik snel als ik merk dat ze een beetje ongemakkelijk kijkt naar mijn en Kakashi' team. 'Ik kan mezelf ook wel voor stellen ik ben Naruto Uzumaki' zegt Naruto heel erg luid. 'ja Naruto dat weten we ook wel. O, Ik ben Sakura Haruno' zegt ze snel nadat ze Naruto heeft geslagen. 'Geen zorgen is normaal bij hun' fluister ik in haar oor. 'Ga jij je zelf voor stellen of ben je zo van doe jij maar het boeit me niks' vraag ik aan Sasuke en krijg een boze blik van Sakura die gelijk begint te schreeuwen. 'BEN IS NIET ZO ONGEDULDIG IK BEDOEL Sasuke WAS BEZIG MAAR NEE JIJ MOET MET JE GROTE MOND ER WEER TUSSEN DOOR' schreeuwt Sakura. 'O ja beledig nooit de 'Heilige' Sasuke en Sakura als jij zo blijft schreeuwen zorg ik dat jij de komende drie maanden niet eens meer je mond open kan doen' zeg ik. 'Wie is Sasuke dan' vraagt ze met haar blik die over de anderen gaat (ze houd zich graag van de domme). 'Ik ben dat en hou je niet van de domme ik weet dat je ons nog kent Izumi' zegt Sasuke. 'Ik hou me van de domme als ik dat wil maar even echt wie zijn dat' zegt/vraagt ze aan mij. 'Dit is team 11 dat onder leiding staat van Kiano en mij nu nog' zeg ik. 'En heeft team 11 ook een naam' vraagt ze. 'Ik ben Kaylah' zegt ze snel. 'Ik ben Veli en dat daar is Zachely' zegt Veli voor Zachely ook maar iets kan zeggen. 'Je laat ook geen kans voor bij gaan om hem te beledigen he' vraag ik aan Veli. 'Echt niet' zegt hij met een bik smil.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen