Foto bij Missie 2

Maelynn P.O.V.:

Zwijgend loop ik nu naast Kiano -hij is echt veranderd veel... veel liever-. Aandachtig kijk ik naar de grond. -Een plas naar het heeft de afgelopen dagen niet geregend en met deze hitte had hij al weg geweest- Ik kijk naar Kiano die mij aan kijkt en we denken het zelfde ook kijk ik naar Kakashi die het ook door heeft maar niks laat merken. En zoals we al dachten worden we niet veel later aangevallen. 'Geef ons ze oude man de vallen er geen dode meer' zegt één van de twee mannen als ze 'Kakashi'(cloon) hebben vermoord. 'Sorry maar ik ben bang dat dat niet gaat' zeg ik terwijl ik gebaar dat de rest achter mij en voor Tazuna moeten gaan staan. 'Wat lief een meisje dat denkt dat we haar niks aan zullen doen nou meid fout gedacht' zegt de andere man terwijl hij op mij afkomt met een kunai. 'Dat dacht ik niet en dat gaat niet werken' zeg ik met heel veel meligheid in mijn stem(ja Maelynn is zo melig als het maar kan). 'Te veel van je zelf verwachten moet je ook niet doen' zegt de anderen die ook gaat rennen maar dan naar Naruto die een snee in zij arm krijgt maar verder niet gewond raakt door mijn water dat ik altijd bij me draag.
( na dat gevecht)

Zwijgen lopen we veder na dat Naruto met veel moeite (hij wilde niet stil zitten) was verbonden. 'Bukken' schreeuwen ik en Kakashi tegelijk. Net op tijd trek ik Ladri naar beneden die anders nu een kopje kleiner was geweest. 'Ik zei bukken' sis ik hem met mijn tanden op elkaar. Langzaam kon ik als eerste over eind en kijk omhoog daar stond Zabuza. 'Zabuza Momochi' zeggen ik en Kakashi tegelijk. 'Als het niet kopie-kat Kakashi Hataka is, en Maelynn lang niet gezien' zegt Zabuza. 'Wat moet je' zeg ik bod ik zal hem nooit vergeven voor wat hij gedaan heeft. 'Nou, nou niet zo bod' zegt die nep beledigt. 'Maar ik ben hier voor Tazuna dus wees slim meid en geef hem...' zegt hij. 'Voor dat er weer gewonden vallen zeker nou dan heb ik nieuws ik ben sterker en wat 2 jaar geleden is gebeurt is is nu verleden tijd en weet je nu kom je er echt niet zo makkelijk van af wat ik wil nog steeds revanche' onderbreek ik hem. 'Weet je het zeker Maelynn' zegt hij spottend. 'Kom maar op' zeg ik terwijl hij een kunai gooit maar in plaats van dat mijn water het tegen houdt staat Ladri voor mijn neus. 'Ladri ben je weer eens vergeten dat ik beschermd wordt door mijn water' vraag ik als ik hem voorzichtig neer leg en zijn wonden bekijk. De kunai is dwars door zijn hart gegaan. 'Nu ga je er echt aan' zeg ik maar Kakashi en de rest van mijn team houdt mij klem ik kan niet aanvallen zonder één van hun te raken. 'Laat mij maar en koel een beetje af' zegt Kakashi en rent op Zabuza af.

(na ook dit gevecht weet het ben lui)

'Maelynn zeg alsjeblieft dat je jutsu werkt' zegt Kiano wanhopig. 'Sorry maar hij gaat al naar de hemel dus hij is niet meer te renden' zeg ik en draai me om hij hoeft niet te zien dat ik er mee zit. 'Maar'. 'Kiano als ik mijn jutsu zou doen is dat niet goed dan moet ik iemand anders het leven ontnemen en zelf ook gaan' zeg ik terwijl de tranen geruisloos over mijn wangen lopen. 'Wat is hier gebeurt?' hoor ik een maar al te bekende stem vragen. 'Izumi' zeg ik en vlieg haar om de hals en ook Kiano draait zich nu om naar ons. 'Maelynn' zegt Izumi als ik haar los laat.

Reageer (1)

  • Luckey

    Gaaf!!!
    Snel verder please ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen