Ik liep snel naar mijn wiskunde lokaal. Ik liet mijn boeken op mijn bank vallen. Ik was de eerste in het lokaal. Lang leve mijn auto! 'Zo, Arya jij bent vroeg.' Zei mijn wiskunde leraar. 'Ja, lang leve de auto!' Zei ik lachend. Hij grinnikte. Plots ging de deur open en daar stond de gene die mijn kluisje dicht duwde. 'Zo meneer Clearwater, ga je ons vereren met je aanwezigheid?' Vroeg de leraar. 'Kies een plaats en maak je klaar voor de les. ' Maar natuurlijk kiest hij de plek naast mij en geen andere plek in de klas! Hij kom naast mij zitten. 'Ik ben Seth.' Zei hij. 'Ik ben Arya.' Was mijn antwoord. 'Het spijt me van daar straks. Paul duwde me.' Zei hij. Ik keek hem aan. In zijn ogen las je oprechte spijt. 'Het geeft niet.' Antwoordde ik. De deur ging open en daar kwamen Sarah en Eline. 'Hy Arya!. Hoe was gym bij jou?' Vroegen ze aan mij terwijl ze achter mij kwamen zitten. Ik draaide mijn stoel om. 'We moesten per twee heel de tijd lopen in het bos.' 'Met wie heb je gerend?' Vroeg Eline. 'Laat mij raden. Met Jasper?' Zei Sarah. Ik bloosde lichtjes. 'Hoe raad je het.' Ik lachte samen met hen. Naast mij verstijfde Seth. 'Jasper? Jasper Hale?' Vroeg hij. 'Ja, ken je hem?' Vroeg ik aan Seth. 'Kan je wel zeggen.' 'Wil iedereen opletten! We gaan beginnen!' Riep de leraar.

Ringgggg.... De bel ging en kondigde de pauze aan. Iedereen ruimde zijn spullen op. 'Kom je bij ons zitten Arya?' Vroeg Seth aan mij. Ik keek hem aan. In zijn ogen was de liefdevolle blik terug. Er liep een rilling over mijn rug. 'Nee ik zit al bij Eline en Sarah.' Zei ik snel. Ik liep snel het lokaal uit. Ik voelde Seths blik branden. Al snel hadden Eline en Sarah mij ingehaald. 'Wat is die Seth toch eng!' Fluisterde ik ze toe. 'Hoe bedoel je?' Vroeg Sarah. 'Heb je het niet gezien? Seth had precies dezelfde blik in zijn ogen als Jared die naar Kim kijkt. Zo eng!' Viel Eline in. Ik knikte. 'Maak je geen zorgen, Arya. Je hebt nog altijd Jasper.' Stelde Sarah mij gerust. Ik knikte. 'Dat is waar. Kom we gaan gaan lunchen.' Zei ik

Eindelijk de dag was voorbij. Ik startte mijn auto en reed naar huis. Ik kwam thuis. 'En Arya hou was je dag?' Vroeg Eric, mijn vader. 'Ging wel. Ik ga naar mijn kamer. Ik heb wiskunde huiswerk. Niet veel, maar ik ga het nu maken, goed?' 'Ja, hoor' ik liep naar mijn kamer en begon mijn wiskunde huiswerk te maken. Na een halfuurtje was ik klaar. Ik besloot om snel een douche te nemen en dan even te rennen. Na een halfuur was ik klaar om te lopen. Ik was fris en fit. 'Ik ga nog even gaan rennen, goed?' Vroeg ik aan mijn vader. 'Is goed, neem alleen je gsm mee oké?' 'Is goed!' Ik griste nog snel mijn gsm van tafel. Ik liep naar buiten.
Ik begon met rennen. Ik besloot om in het bos te gaan lopen. Ik liep al een halfuurtje toen ik plots een stem hoorde. 'Zo Arya, aan het rennen?' Ik hield stop en keek in het rond. Ik zag Jasper in een boom zitten. 'Gevlucht voor Emmett?' Vroeg ik lachend. Ik liep naar de boom waar hij in zat , en klom er ook in. Op de zelfde tak aangekomen , kwam ik naast hem zitten. 'Heb je dat gehoord?' 'Ja, Emmett is niet bepaald stil.' Nu lachten we allebei. 'Wat is er?' Vroeg hij. 'Is er iets?' 'Arya, ik ken je door en door. Je rent alleen in de bossen als je ergens mee zit.' Zei hij. 'Je kent me denk ik beter dan ik mezelf.' 'Jouw woorden!' Lachte hij. 'Maar wat is er?' Vroeg hij nieuwsgierig. 'Nou , toen ik in .... ' ik vertelde hem wat er va n daag allemaal gebeurd is. Hij luisterde en gaf geen commentaar. Toen ik klaar was met vertellen, knuffelde hij me. 'Dus, kort gezegd vind ik die Seth doodeng.' Eindigde ik. Er verscheen een lachje op zijn gezicht. 'Wie zou je kiezen, ik of die Seth.' Vroeg hij aarzelend. 'Jouw natuurlijk!' Ik sloeg hem op zijn hand. 'Durf nooit meer aan mij te twijfelen, Jasper Hale!' Zei ik gespeeld streng. Er verscheen een lachje op zijn gezicht. 'Ik zou nooit aan je twijfelen , Arya.' Zei hij. Ik bloosde lichtjes. Hij streelde mijn wang. 'Lucy en Louise hebben mij bestookt met vragen toen je weg was.' Hij lachte naar mij. 'Dus samengevat...' Begon ik. 'Weet de hele school dat we samen zijn.' Ik keek hem verbaasd aan. 'Wacht tot ik ze zie.' Hij legde zijn hand onder mijn kin en dwong me hem aan te kijken. Ik keek in zijn ogen en ik voelde de vlinders in mijn buik rond vliegen. Ik lachte naar hem. Hij lachte naar mij. Hij boog zich naar mij toe en onze lippen ontmoeten zich weer. Nog geen minuut later begon mijn gsm te trillen. Er verscheen een lachje op mijn gezicht toen ik me terug trok. Ik keek op mijn gsm en ik nam op. 'Met Arya.' Zei ik in de telefoon. 'Arya, het eten is klaar, kom naar huis.' Zei mijn vader en beëindigde het gesprek. 'Ik moet naar huis.' Zei ik spijtig tegen Jasper. 'Heb je woensdag middag iets te doen?' Vroeg hij. 'Niet dat ik het weet.' 'Zin om af te spreken?' Vroeg hij aarzelend. 'Met jou? Altijd.' 'Hij lachte. Kom ik je om twee uur halen bij je thuis?' 'Is goed, maar wat gaan we doen?' Vroeg ik hem. 'Dat is een verrassing.' Zei hij geheimzinnig. 'Tot woensdag.' Zei ik tegen hem terwijl ik hem een zoen op zijn wang gaf. Hij lachte . Ik klom de boom uit en liep naar huis met een glimlach op mijn gezicht.

Reageer (3)

  • martje96

    Jasper en Seth zijn allebei geweldig!

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    JASPER(H)(H)(H)
    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Snowfallx

    Ze moet seth kiezen (huil)(huil)

    Seth (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen