Ik facepalm Maia Mitchell, ken je misschien wel van The Fosters

Volledige naam: Kayleigh Maria Patricks
Geboorte datum: 28 februari 1994
Geboorteplaats: Wolverhampton
Uiterlijk: Kayleigh is niet het typische meisje, ze ziet er graag netjes en verzorgd uit maar gaat niet perse voor de meisjesachtige look. Ze is te vinden voor ruigere kleding, ze houdt van jeans en leder. Ook gebruikt ze dagelijks een laagje make-up.
Innerlijk: Kayleigh heeft eigenlijk altijd het beste voor met iedereen, maar verbergt haar kleine hartje achter een grote mond. Ze houdt zich bij nieuwe mensen graag op een afstandje, geeft zichzelf niet snel bloot. Ze zegt altijd: ‘Hoe meer mensen je zwakheden kennen hoe sneller je gekwetst kunt worden.’
Hobby’s: Kayleigh heeft vele talenten en is erg creatief aangelegd, ze schrijft gedichten en schildert graag. Soms stelt ze zich rebels op en gaat ze in het openbaar graffiti spuiten.
Familie: Haar gezin wordt als perfectie bestempeld met vader William Patricks, moeder Sophia Woods – Patricks en Kayleigh’s tweelingsbroer, Robert ‘Robbie’ Patricks.
Vrienden: Kayleigh kan het niet zo goed vinden met meisjes en was al sinds klein altijd te vinden bij het andere geslacht, beste vrienden Harry Styles en Louis Tomlinson.
Extra: Kayleigh heeft niet zo een goede band met haar vader en kleineert hem maar al te graag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen