Foto bij Stelletje 3

Amy P.O.V.:

'Wat is er zo grappig?' vraagt Fred. 'Niks' breng ik met moeite door het lachen uit. 'Er is wel iets dat grappig is dus vertel' zegt Percy. Even kijk ik naar Daan en dan schieten we alle bij weer in de lach. 'Wat is er nou zo grappig' vraagt de hele groep. 'Zullen we het dan maar vertellen' vraagt Daan aan mij. 'Ja hoor ik vertel het wel weer' zeg ik sarcastisch wat Daan blijkbaar door had en weer in de lach schiet en ik ga er achter. 'Jullie zijn hopeloos' zegt Ron hoofdschuddend. 'Dat moet jij nodig zeggen met je rat' zeg ik als ik ben uitgelachen. 'Gaan jullie het nog vertellen' vraagt Percy. 'Jaa, nou dat we uitgepraat waren heb ik de spreuk van de deur afgehaald maar jij moest heen zo nodig in trappen dus nu ligt hij op de vloer maar hoe zwaar zijn jullie wel niet zelfs ik krijg de deur niet zo uit zijn voegen zonder een spreuk' zeg ik terwijl ik naar de gebroken in drieën liggen de deur kijk. 'Nou oké dat is ook weer opgelost en nu snel naar bed' zegt Anderling. We knikken en als Daan langs loopt fluistert hij : '24:00 in de leerlingenkamer.' Ik knik als teken dat het goed is en ga dan braaf naar bed -waarom moet ik op 24:00 in de leerlingenkamer zijn-.

(tijdsprong 24:00)

Langzaam loop ik de trap af. 'Hee' zeg ik als ik Daan zie zitten. 'Hee, dus je dacht ik kom ook nog eens' plaagt hij. Om hem terug te plagen laat ik me op zijn schoot vallen en blijf liggen. 'Ik ben er dus waarom moest ik komen' vraag ik nieuwsgierig. 'Ik wilde je wat vragen' zegt Daan. 'Vraag maar' zeg ik. 'Oké wil je mijn we weet wel zijn mijn vriendin' vraagt hij onzeker. 'Nou....mmm' zeg ik om hem te pesten. Zacht druk ik mijn lippen op de zijne en fluister in zijn oor: 'Met plezier' en dan druk ik mijn lippen weer op de zijne.

Rein P.O.V.:

Samen met Nils, en Owen kijken we naar Amy en Daan die tegen elkaar praten en dan zoenen. 'Ik denk dat we Daan maar eens ga uithoren' zegt Nils en we gaan weer terug naar onze kamer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen