Foto bij Stelletje ?!

reactie alsjeblieft

Amy P.O.V.:

Verward kijk ik naar Daan die waarschijnlijk even rood is als ik. Ik blijf even staan maar dan ren ik naar mijn kamer toe en doe de deur op slot . -de enigen die ik leuk vind. vind mij alleen maar dubbel niks nu die dit weet-. 'Hee Amy doe alsjeblieft even op ik wil met je praten' zegt Daan van af de ander kant van de deur. 'Oké maar alleen jij komt de kamer in' zeg ik als ik het slot van de deur af haal. Als Daan naar binnen loopt doe ik gelijk de deur achter hem op slot met een spreuk. Dan draai ik me om naar Daan die op mijn bed is gaan zitten. Ik ga naast hem zitten maar zeg niks. Als hij ziet dat ik heb gehuild geeft hij mij een knuffel (die had ik alleen nog maar van Naomi gehad). Ik knuffel terug en zo blijven we minuten lang zitten. 'Wat is er' vraagt Daan. 'Niks er is niks' lieg ik ook al weet ik dat hij dat ook wel wist. 'En nu graag eerlijk' zegt hij terwijl hij me met een bezorg de blik aan. 'Gewoon, ik weet dat je me niet leuk vind en dat accepteer ik maar ik wil wel graag vrienden blijven' zeg ik met tranen in mijn ogen.

Daan P.O.V.:

Ik kijk in haar ogen die helemaal met tranen zijn vol gelopen. 'Amy ik...ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen maar ik moet het wel zeggen' zeg ik. 'Wat moet je wel zeggen' zegt ze tussen het snikken door. 'Ik vind je leuk Amy ik bedoel ik ben al verliefd op je van af dat je voor het eerst tegen Sneep op kwam' zeg ik.

flashback eerste jaar van Zweinstijn voor Daan

Ik loop door de gangen van Zweinstijn op zoek naar toverdranken. 'Snel anders zijn we te laat bij toverdrank' hoor ik van veder op een jongen stem zeggen. 'Relax' hoor ik een meiden stem zeggen.
(bij toverdranken)
Ik ga snel achter het groepje aan zitten. 'Oké ik wil dat jullie pagina 6 voor jullie nemen en door lezen' zegt Sneep. 'Dat kunt u wel willen maar wie zegt dat we dat ook gaan doen' het is het meisje wat net ook op de gang was. 'Amy Potter is het niet' zegt Sneep. 'Ja dat is mijn naam probleem mee' zegt ze. 'Het was geen vraag Potter' zegt Sneep streng.

eind flashback

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen