Foto bij Hé ik ben er ook nog

Amy P.O.V.:

Nu iedereen naar boven is en ik geen zin had om mee te gaan ben ik gaan tekenen. 'Dat meen je niet' klinkt het opeens van boven het was Hermelien die dat zei. -ik vraag me af wat er niet te menen is- zuchtend vertrek ik naar de slaapkamer van Hermelien, Naomi en mij. Daar ga ik op mij bed liggen en val al snel inslaap.

Daan P.O.V.:

'Ja ik meen het wel Hermelien en wil je alsjeblieft wat zachter praten Amy hoeft dit niet te weten' zeg ik wat zachter tegen haar. 'Oké' zegt ze gniffelend. 'Wat is er zo grappig' vraagt Harry die nog niks had gezegd. 'Gewoon' zegt Naomi die nu ook moet lachen. 'Wat is er nou' vragen Fred en George als Naomi en Hermelien lachend van het bed af vallen. 'Niks, Niks' zeggen ze met moeite.

Hermelien P.O.V. :

Lachend lig ik op de vloer - ik denk dat dit een taakje voor mij en Naomi is- . 'Naomi ga je met me mee' zeg ik nog na hinkend van het lachen. 'Waar gaan jullie heen' zeggen Fred en George die voor de deur gaan staan. 'Naar de leerlingen kamer' zeggen we snel. 'Leg eerst maar uit wat er zo grappig is' zegt Nils die ons weer op de bed duwt waar we weer in lachen uitbarsten. 'Oké we vertellen het maar dan moeten jullie beloven het niet tegen Amy te zeggen' zegt Naomi. 'Belooft' zeggen ze met zijn alle tegelijk.

Naomi P.O.V.:

'Oké op de eerste avond zijn we tot heel laat gaan praten en toen zijn we dit te weten gekomen...' zeg ik. 'Wat zijn jullie te weten gekomen' zegt Ron. 'Nou we zijn te weten gekomen dat Amy iemand leuk leuk vind....' zegt Hermelien. 'Wie' vraagt nu heel de groep. 'Ze vind...' begint Hermelien 'Daan leuk' zeg ik zonder er bij na te denken. 'Wie vind Daan leuk' vraagt Amy die in de deur opening staat. 'Jij' zegt Hermelien zonder er bij na te denken. Amy wordt knal rood. 'OOO stelletje' zeggen Mark, Nils, Owen, Rein, Fred en George.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen