Foto bij Amy

Amy P.O.V.:

-Ik loop door een bloemveld ver weg van Zweinstijn maar ik wil terug maar hoe. Hoe kom ik terug naar Zweinstijn als ik niet eens weet waar ik ben. Langzaam loop ik veder tot ik bij een rivier kom. Ik gooi wat water in mijn gezicht en langzaam open mijn ogen. Ik ben weer op Zweinstijn maar waar was ik. En hoe ben ik weer terug op Zweinstijn gekomen, en nog één vraag wanneer mag ik uit deze *** ziekenzaal- Langzaam open ik mijn ogen als ik op kijk zie ik Daan en Harry aan ieder een kant van het bed staan. 'Amy je bent wakker' zegt Harry zo hard dat Daan wakker schrikt (hij was inslaap gevallen). 'Wie wat waar hoe' komt er verschrikt uit zijn mond. 'Amy is wakker eikel' zegt Harry tegen Daan terwijl hij naar mij wijst. 'Hoi' zeg ik als of het de gewoonste zaak van de wereld is dat je in de ziekenzaal ligt. 'Amy. Hee ik ben geen eikel Harry' zegt Daan. 'Ben je wel' zeg ik. 'Zie je' zegt Harry. 'Oké jullie lossen die ruzie maar een anderen keer op ik heb 3 vragen' zeg ik. 'Vraag maar' zeggen Daan en Harry tegelijk. 'Vraag 1 hoe kom ik hier ? Vraag 2 wat moet ik hier? En vraag 3 wanneer mag ik weg?' zeg ik. '1Daan heeft je gedragen. 2 je lag ik coma je bent 8 weken weg geweest. 3 geen idee waarom zo'n haast?' zegt/vraagt Harry. 'Harry ik weet niet hoe jij denkt over een ziekenzaal maar ik wil dan altijd zo snel mogelijk weg' zeg ik terwijl ik over eind ga zitten.

Daan P.O.V.:

'Ik ga wel vragen wanneer je weg mag' zeg ik tegen Amy en Harry die zitten te discussiëren. 'Madame Plijster mag ik wat vragen?' vraag ik beleeft. 'Ja wat is er jongen man' zegt ze. 'Wanneer mag Amy weg van de ziekenzaal?' vraag ik nog steeds beleeft. 'Misschien is het handig als we wachten tot ze wakker is' zegt ze. 'Ze is wakker' zeg ik droog. 'O zeg dat dan meteen' zegt ze als ze langs me loopt om naar Amy te gaan. 'Oké hoe voel je je' vraagt ze beleeft aan Amy. 'Goed mag ik alsjeblieft gaan' zegt ze ongeduldig. 'Ik moet nog even een paar testjes doen maar daar na mag je weg' zegt madame plijster.

(tijd sprong)

Na dat Amy zonder inspanning de testen heeft ga dan gaan we met zijn drieën naar de grote hall waar de groep ook is wat het is etenstijd (6 uur). 'Hoi' zeggen Amy, Harry en ik tegelijk. 'Hee' zeggen ze een beetje verdrietig. 'Wat is er' zegt Amy. Ze kijken allemaal op en hun ogen worden groot. 'Amy' vragen ze. 'Ja wat is er?' vraagt ze. 'AMY' zegt Naomi en springt boven op Amy. 'JA' zegt ze niet begrijpend als ze haar even wicht probeert te bewaren. 'Je bent er weer' schreeuwt Naomi even gek als normaal. 'JA anders sta ik hier toch niet' zegt ze koppig. 'Ja Amy is terug' zeggen Fred en George tegelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen