Foto bij Spy kids #1

Tim, Amy en Mara komen elke dag een rare man tegen die in zijn auto zit. Maar op een dag ligt er een briefje onder zijn ruitenwisser en daar staat op dat het voor hun is. Maar wat wil die man van hun?

Tim schiet eens op schreeuwt Amy, we moeten zo naar school. Ja, ik kom eraan roept Tim terug. Als Tim beneden komt pakt hij snel een boterham en loopt naar buiten. Tim en Amy pakken hun fiets en fietsen hun straat uit. Mara staat al te wachten, hey roept ze als Amy en Tim naast haar komen fietsen.
Hey sorry dat we zo laat zijn maar Tim kon niet opschieten vanochtend. Geeft niet zegt ze ik sta hier ook pas net hoor. Samen fietsen ze verder, ze praten over van alles maar vooral over die ene man, die ze ook vanochtend weer in zijn auto zien zitten. Ik begin het echt een beetje raar te vinden hoor zegt Tim.
Ja, moet hij iets van ons ofzo vraagt Mara zich hardop af. Geen idee zegt Amy maar ik ben blij dat we vanmiddag vakantie krijgen dan zien we hem tenminste niet meer. Maar diezelfde middag nog staat hij erweer. Alleen de man zelf is nergens te bekennen zien ze. Wel ligt er een briefje onder zijn ruitenwissers, er staat op: Voor Tim, Amy en Mara. Oke, dit is echt raar zegt Mara. Ja, zegt Tim, maar ik wil weten wat erin staat. Ja ik ook geeft Mara toe. Ze pakken het briefje en fietsen snel door naar huis. Zullen we naar ons huis gaan vragen Tim en Amy aan Mara. Ja, is goed. Als ze thuis zijn gaan ze aan tafel zitten. Ik pak wel even drinken zegt Amy. Als ze terug komt maakt Tim het briefje open. Hij leest hardop voor wat er staat:

Beste Tim, Amy en Mara,

Als jullie dit lezen hebben jullie het briefje dus gepakt
en hebben jullie wel veel lef
Maar ik heb dit gedaan omdat ik jullie wat wil vragen
Als jullie nieuwsgierig zijn kom dan vanavond om 22:24 precies naar het stadspark

X

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen