Foto bij Day 33

Heej mensjes,

Sorry, ik heb al heel lang niet meer geschreven, reden: Ik had het heel moeilijk met school dus ik mocht van mijn ouders even een tijdje niet meer op de pc tot de vakantie, maar de eerste week gingen we op vakantie, ik ben net terug en ik ga speciaal voor jullie nog wat schrijfen(L):)

Xx

Niall Horan

Dit kan niet, ze is het niet, ik weet het zeker. Ze is zo lief en geen persoon die andere pijn wil doen. Als ik met Scarlett en Rosie mee ga kan ik het zeker weten. 'Niall?' hoor ik haar lieve stem vragen. Ik reageer niet, ik kijk alleen in haar prachtige blauwe ogen. Ze verplaats zich waardoor ik naar de muur kijk. Dan voel ik twee armen van achter om me heen. 'Waar denk je aan?' fluistert ze in mijn oor, zal ik het zeggen? Nee, lijkt me beter van niet. ' nergens aan.' beantwoord ik haar vraag. 'Maar je mee of niet?' 'Tuurlijk ga ik mee.' zeg ik en ik plaats een kusje op haar mond. Ik voel haar mondhoeken omhoog krullen terwijl ik mijn lippen op die van haar heb. Ik plaats mijn handen op haar heupen en duw haar op het bed. Ik ga boven haar hangen en plaats mijn lippen weer op die van haar. 'Uhm, Niall, ik zal eerst maar wat kleren aan doen.' zegt ze lachend. Ik krijg langzaam een kleur, ik had nogsteeds alleen een handoek om. Ik ga van haar af en loop de badkamer in, snel kleed ik me om en kom weer de badkamer uit. 'Klaar!' roep ik blij en loop naar haar toe. Ze glimlacht naar me en neemt me mee naar haar kamer waar Rosie ook al klaar staat. 'Let's go!' roept Rosie blij en gaat ons voor. Ik pak Scarlett's hand en loop achter Rosie aan naar beneden. 'Kunnen we jou auto lenen?' vraagt ik aan Louis. 'Ja tuurlijk mijn worteltje.' zegt hij glimlachend. Ik grinnik en vang de sleutels die hij me toe gooit. Ik geef ze aan Rosie en we lopen naar de auto.
Na uren gereden te hebben zijn we in Mulligar, ik stap uit de auto en kijk om me heen. Het is zo lang geleden dat ik hier ben geweest. Ik zie mijn oude huis en ren er naar toe. 'Hee, wat doe je?' hoor ik Scarlett achter me vragen. 'Hier heb ik vroeger gewoont.' zeg ik met een glimlach. Ik kijk naar achter en zie Rosie hier ook heen komen. 'Oja, hier woonde die ene sukkel.' lacht Rosie. 'Wat?' vraag ik en draai me boos om naar Rosie. Ze kijkt me geschrokt aan en ik zie dat Scarlett bijna moet huilen. 'Jij was het! Jullie waren het met zijn tweeën!' schreeuw ik naar Rosie maar net zo goed naar Scarlett. Ze waren tweeling, geen wonder dat ik er nooit wat snapte. 'Niall alsjeblieft.' smeekt Scarlett. Ik kijk ze woedend aan en ren dan weg. Weg van de meisjes die me jaren lang heben gepest.

__________________________________

Ik merk dat dit verhaal langzaam aan z'n einde komt:( maar ik heb nog heel veel inspiratie voor andere verhalen so don't worry;)
Het volgende hoofdstukje is een soort quiz van met welk verhaal ik moet beginnen.(lol)
Kijk maar en laat een reactie achter(flower)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen