Foto bij wat is er gebeurt

Amy is het meisje links.

(tijd sprong het is morgen)
Amy P.O.V.:

Als ik weer wakker word lig ik op mijn bed -het is een wonder ik ben er niet uitgevallen- als ik om kijk zie ik dat Hermelien en Naomi al naar beneden zijn. Snel trek ik mijn kleren aan en loop ook naar beneden het is zaterdag dus geen lessen vandaag. 'Een beetje uitgerust' hoor ik als ik beneden kom. Als ik in de leerlingen kamer sta zie ik dat alleen Daan er is. 'Ja hoor maar waar is de rest?' vraag ik aan Daan. 'Die zijn al naar de grot zaal volgens Hermelien en Naomi lag je in een soort van coma' zegt hij als antwoord. 'Ik vond het echt een rot streek van gisteren' zeg ik tegen Daan. 'Ja maar we kunnen er niks aan doen' zegt hij.

Daan P.O.V.:

Samen met Amy loop ik naar de Grote hall om te ontbijten. 'He Amy ben je ook weer wakker' zegt Naomi maar Amy lijkt het niet eens te horen wat ze reageert niet eens. 'Hallo iemand thuis' zegt Fred die met zijn hand voor haar gezicht zwaait. Maar weer geen reactie. Ik en de rest kijken nu een beetje bezorgt naar Amy die voor zich uitstaart.

Amy P.O.V.:

Ik ben ver weg met mijn gedachten ik merk niks hersens op nul gedachten aan weg van de echte wereld. -wat is er ik kan niks zijn het is te donker. Wat doe ik hier waar ben ik. Wat willen die nachtmerries toch van me...- 'Amy' hoor ik vaag de stem van Daan zeggen. 'Amy' het klinkt nu heel dicht bij waar ook weer heel ver weg.- Amy wordt wakker zet je masker op en speel veder met je toneelspel. Het lukt toch niet Daan krijgt het toch wel door- 'Amy' wordt er in mijn oor geschreeuwd waar door ik schrik. 'Wat is er je bent zo afwezig' hoor ik weer maar vaagjes.

Harry P.O.V.:

Ik zie hoe Amy langzaam naar voren valt en wordt nog net op gevangen door Daan die naast haar staat ( ze waren nog niet gaan zitten). 'Amy' hoor ik nu echt heel de groep in paniek. Snel help ik Daan en samen brengen we Amy die buitenbewustzijn is naar de ziekenzaal.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen