Foto bij Eindelijk klaar * Sneep

zo ziet hij er nu uit dankzij Daan en Amy die ook Malfidus stuk moeste doe van Sneep

Daan P.O.V.:

Als we eindelijk klaar zijn ploffen ik en Amy naast elkaar dood moe op de banken. Amy's hoofd op hij schouder ze slaapt al ik kijk haar ze is best schattig op dat moment komen Nils, Owen, Hermelien, Fred, George, Ron, Harry, Rein, Naomi en Mark binnen. Ze kijk ons aan en ik gebaar dat ze stil moeten zijn. Stil lopen ze naar Amy en mij toe als ze zijn dat ze slaapt helpt Rein me om haar zonder haar wakker te maken naar boven te brengen. Naomi loopt snel voor ons uit en zegt het wachtwoord: Feniks. De dikke dame gaat open en blijft zo staan tot ik en Amy ook binnen zijn. Snel loopt Naomi naar de slaapkamer waar zij en Hermelien samen met Amy slapen. Ik leg haar zacht op haar bed zodat ze niet wakker wordt. Dan loop ik weer naar beneden waar Naomi met de groep staat te praten. 'Hé Daan ga je mee wat eten' zegt Rein die net nog met Harry in gesprek was. 'Nee ik ga denk ik ook maar slapen' zeg ik en loop naar boven. 'Waar was Malfidus eigenlijk ik dacht dat die ook moest helpen' zegt Harry verward. 'Zeg maar even niets over Malfidus dan kan je net zo goed over Sneep beginnen' zeg ik nors door de naam Malfidus.

Harry P.O.V.:

'Heb ik wat verkeerd gezegd?' vraag ik aan Rein. 'Nee maar Sneep en Malfidus leg ik dadelijk wel uit' zegt Rein snel. 'Kom ik verga van de honger' zegt Owen en met de groep lopen we weg.
(in de grote hall)
'Hé Potter waar is je zus' zegt Malfidus op een pesterig toontje. 'Als of we dat aan jouw gaan vertellen' zeggen we met zijn alle tegelijk tegen Malfidus. Als we eindelijk zitten. 'Maar wat was er nou dan gebeurt' vraag ik aan zowat iedereen. 'Goed werk meneer Malfidus, waar zijn Amy en Daan?' vraagt Perkametus. 'Die waren dood op ze zijn al naar hun kamer' zegt Hermelien. 'Wat raar dat de twee ouderen wel moe zijn en Malfidus niet eens één keer een teken van vermoeidheid vertoond' zeg ik tegen de groep die het ook raar vinden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen