Foto bij Nieuwe missie

(hyper)

Neji P.O.V.:

'Hé Maelynn wat ga je doen' roep ik als mijn zus langs loopt. 'Ik ga mijn spullen pakken missie met team 7 en mijn team en team 11' roept ze door de deur als ik hem net open trek. 'Oké ik moet gaan' zegt ze en loopt langs me weg met een rugzak op haar rug. 'Ik zeg wel dat je een missie hebt' roep ik haar nog na. 'Bedankt' roept ze en loopt weg naar de poorten van Konoha.

Maelynn P.O.V.:

Als ik eindelijk aan kom is iedereen op Kakashi na er al. 'Zo dus Maelynn dacht ik ga ook nog eens mee met de rest' zegt Ladri op een toon van "waarom ik waarom moet ik met haar in één team".

Kiano P.O.V.:

'Ladri doe niet zo, ik wil niet veel zeggen maar jij was hier een minuut geleden pas' zeg ik op een geïrriteerde toon. 'Oké dit is raar wat heb je net de echte Kiano gedaan hij zo het nooit voor Maelynn op nemen' zegt Ladri verbaast. 'Ik nam het niet voor haar op je bent gewoon irritant en al is zijn de laatste vrouw op aarde ik wil haar niet' zeg ik emotieloos -ik wil haar wel maar Ladri ook hoe maak ik hem duidelijk dat we haar nu alleen maar ongelukkig maken-. 'Oké... weet iemand waar Kakashi is?' hoor ik Maelynn vragen. 'Ik ben hier en ik heb Tazuna bij me dus we kunnen gaan' zegt Kakashi die naast Maelynn aankomt gelopen met een dronken Tazuna.

(Tijd sprong)

Ik ga naast Maelynn helemaal achter in de groep lopen, ik weet dat ze niet goed tegen alcohol kan. 'Bedankt van daar straks met Ladri dat was erg aardig van je Kiano' zegt Maelynn tegen mij. 'Geen dank ik vond gewoon dat hij niet zo te keer tegen je moet gaan' zeg ik als of het niets is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen