Foto bij trainen met team 7 2 ( en een nieuwe missie)

Maelynn P.O.V.:

Zonder ook maar te wachten tot dat iemand van mijn team bij was gekomen liep ik naar de boom waar Naruto ondertussen in hing als ik voor hem sta wordt ik door Kaylah, Zachely en Veli aangevallen. Maar net voor ze een bel kunnen pakken gaat de wekker. Samen met Kaylah, Zachely en Veli ga ik naar het begin punt waar Naruto aan een paal zit vast gebonden. 'Oké Maelynn begin jij maar als je goed nieuws hebt' zegt Kakashi. 'Tuurlijk Kaylah, Zachely en Veli jullie zijn alle drie ..... Ge..... SLAAGT' zeg ik lachend en kijk naar drie verbaasde gezichten, maar dan die van Sakura, Sasuke en Naruto. 'Waar zijn jullie belletjes dan wat ze hangen nog gewoon aan Maelynns riem' zegt Naruto. 'Naruto het ging niet om de belletjes maar om wat anders wat wij blijkbaar wel bergrijpen' zegt Kaylah. 'Inderdaad maar ik denk dat Kakashi die preek maar geeft kom ik trakteer op een BQ buffet' zeg ik lachend. 'JAAAA' schreeuwen Kaylah, Zachely en Veli in koor.

(tijd sprong na een aantal missie's)

Als ik met mijn team en team 11 in het kantoor van de Hokage aan kom zie ik dat team 7 er ook staat. 'Hallo iedereen' zeg ik en buig naar de hokage. 'Ik heb voor jullie een C-rank missie liggen maar jullie gaan wel met zijn alle en dus heb ik team 11 ook mee gevraagd' zegt de Hokage. 'Wat moeten we doen' vraag ik nieuwsgierig terwijl ik uit het raam kijk. 'Jullie moeten mij beschermen, ik ben Tazuna' zegt de man die heel erg naar alcohol ruikt waar ik niet goed tegen kan. 'Oké ik zie jullie dadelijk bij de poort ik hoor daar wat we veder moeten doen' zeg ik snel zodat ik weg kan alleen Kaylah, Zachely, Veli, Sakura, Naruto en Sasuke kijken mij verbaast na.

Hokage P.O.V.:

Als ik zie dat Maelynn weg gaat weet ik gelijk waarom. 'Ik wil u de bescherming bieden maar wil u dan wel iets minder sterke drank drinken meneer Tazuna?' vraag ik beleeft wat Maelynn is één van de beste maar met alcohol met haar in de beurt is de kans groot dat ze weg gaat. Omdat ze er niet tegen kan. 'Ja meneer de Hokage, ik zal voor dat kind wat minder drinken' zegt Tazuna.

Reageer (1)

  • Luckey

    Ze heeft gelijk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen