Foto bij mijn nieuwe team 2

van links naar rechts Kiano, Ladri en Maelynn (het plaatje aan het begin is voor de muts wat meestal een koptelefoon is)

Maelynn P.O.V.:

'Oké nu jullie' zegt ik als ik een beetje bijgekomen ben terwijl ik het meisje aankijk. 'Ik ben Kaylah, wat ik leuk vind is tekenen, trainen en iemand anders. Ik haat mijn vijanden en nog wat meer mensen. Mijn hobby's is tekenen' zegt Kaylah. 'Ik ben Zachely, ik vind bijna alles leuk, ik haat mijn vijanden en Veli' schreeuwt Zachely hyper. 'Ik ben Veli, ik hou van iemand, ik haat iemand en die is genaamd Zachely ook haat ik mijn vijanden, ik heb geen hobby's' zegt Veli. 'Oké allemaal een beetje het zelfde maar toch verschillend leuk ik zie jullie morgen dan trainen we met het team van Kakashi team 7 dus' zeg ik en sta op. 'O... en als je niet wil kotsen eet dan maar niet al te veel en zorg dat je er om 5 uur 's ochtends ben' zeg ik en draai me om en loop weg met Kiano en Ladri achter me.

Neji P.O.V.:

'Oké ga maar ik zie jullie morgen om te kijken wat jullie kunnen' zegt Guy-sensei. Als ik eindelijk thuis ben roep ik:' ik ben thuis'. 'Ik ook hoor en gil niet zo' roep Maelynn van af de woonkamer. Als ik in de woonkamer kom zit ze te tekenen. 'Wat moest jij doen op school en hoe is je team' brand ik gelijk los terwijl ik neer plof. 'Ik moest samen met Kiano en Ladri ons nieuwe team op halen wat we moeten trainen. En ze zijn wel oké' zegt ze nog steeds tekenend. 'Wat hebben Ladri en Kiano nu weer gedaan' vraag ik als ik de tekening van mijn zus zie. 'Maelynn kan jij even met Hinata gaan trainen' hoor ik en als ik omkijk zie ik Hinata Hanabi en hun vader staan. Ik zie hoe Maelynn knikt en het teken maakt dat ze het later zegt en bergt haar tekenboek op. Als ze weg loopt zeg ze nog tegen mij '10 uur in mijn kamer' en loopt dan weg.

Maelynn P.O.V.:

(tijd sprong 10 uur)
'En?' hoor ik als ik binnen kom als ik omkijk zie ik een hypere Neji op mijn bed stuiteren. Ik zucht en ga naast hem zitten 'nou ze hebben me behoorlijk op mijn zenuwen zitten werken en ook niet licht' zeg ik zuchten. 'Dat is niet fijn' zegt Neji minder hyper. 'Oké en nu naar bed jij ik moet daar 5 uur zijn dus weg wezen hyper kind' zeg ik lachend terwijl ik Neji mijn kamer uit duw. Als ik Neji eindelijk uit mijn kamer heb pak ik mijn pyjama en ga douchen. IK poets mij tanden en stap mij bed in mijn wekker staat om half 4.

Reageer (1)

  • Luckey

    Whoop whoop

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen