Foto bij the Cullen family

'Arya! Je bent er weer!' Ik keek recht in het gezicht van Emmett Cullen. Mijn bijnaam voor Emmett is Duitse Herder. Een Duitse Herder heeft een grote mond maar een klein hartje, net als Emmett. 'Ja,ik ben er weer.'zei ik rustig. 'Weet jij wat we gaan doen?' Vroeg Emmett aan mij. 'Nee, ik heb werkelijk geen idee.' Antwoordde ik. 'Weer al Arya aan het plagen Emmett?' Vroeg Jasper lachend aan zijn broer. 'Arya aan het plagen? Ik zou niet durven!'zei Emmett met een schijnheilig gezicht. Ik schudde lachend mijn hoofd. Jasper en Emmett zijn echt heel erg grappig samen. Precies jing en jang ,wit en zwart. Maar ze staan altijd voor elkaar klaar, dat vind ik wel speciaal. Ze zijn 2 handen op 1 buik.

'Jongens en meisjes! Even opletten allemaal!' Riep de sportleraar. Ik zuchtte. 'Wat is er Arya? Een beetje moe?' Vroeg Emmett aan mij. Ik wist meteen dat er iets niet klopte. Dus ik ging snel in de cirkel rond de sportleraar staan. Ik vertrouwde Emmett voorlopig niet. Die blik in zijn ogen gaf aan dat hij iets van plan was. 'Zo,vandaag gaan we tussen twee vuren spelen.' Ik lachte in mij zelf. Ik speelde graag tussen twee vuren. Naast mij hoorde ik Eline dramatisch zuchten. Ik had een grote grijns op mijn gezicht. Ik was dol blij. Even geen lopen voor mij!

'Zo, de teams.'begon de leraar. 'Arya,jij zit samen in een team samen met Jasper Cullen ...' Hij ging nog even verder maar ik lette al niet meer op. Ik ging naast Jasper staan. 'Pst, Jasper, weet jij wat Emmett van plan is?'vroeg ik fluisterend. 'Iets van plan?' Vroeg Jasper. 'Ja, ik ken die blik in zijn ogen. Hij is iets van plan. Ik weet het zelf zeker.' Jasper grinnikte. Zijn gouden ogen hadden een twinkeling. Hij had ook een grijns op zijn gezicht. 'Weet je dat heel zeker?' Vroeg hij. Ik trok een wenkbrauw op. 'Geloof Je me niet?' Vroeg ik gespeeld verontwaardig. 'Nouw.. Ehh...' Jasper raakte niet uit zijn woorden. Hij stamelde. Ik grinnikte om zijn gezicht. 'Zo Arya , wat heb jij met Jasper gedaan?' Ik draaide me om en keek in het gezicht van Emmett. 'Ik? Ik heb nieks gedaan.' Zei ik héél onschuldig. Nu trok Emmett zijn wenkbrauw op. 'En dat moet ik geloven?' Vroeg hij. 'Ja.' Antwoorde ik. 'In welk team zit je?' 'Niet in jouw team. 'Zei hij kwaadaardig. En plof daar is die twinkeling in zijn ogen. Ik nam hem wantrouwig op. Emmett stond nu erg nonchalant terug te kijken. ':MENEER CULLEN! Wil je naar je eigen team gaan!' Riep de sportleraar boos naar Emmett. 'Ik ga al meneer.' Zei Emmett met een heel onschuldig gezicht. Ik keek hem na. Ik kon nog net een lach inhouden toen Emmett heel onschuldig naar de leraar keek. Toen hij naar mij keek zag ik dat hij iets van plan was. Dit zou een héle lange turnles worden. O god sta me bij.

Reageer (3)

  • Snowfallx

    buhahhahahaha wraak

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    SNEL VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • Sonyara

    Whahahaahah, geweldig!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen