Foto bij In your arms, I feel save [014]

Rustig sluit ik mijn ogen terwijl ik geniet van de manier hoe Harry over mijn rug kriebelt. Zachte spinnende geluidjes verlaten mijn mond maar ze waren alleen maar voor hem hoorbaar. Ik was nog steeds een beetje verlegen. Ik luister naar het gesprek tussen de jongens. Het gaat over concerten, zingen, fans, management.. Wat het allemaal te betekenen heeft weet ik niet precies maar het zal wel goed zijn. Misschien willen ze het me ooit een keer uitleggen of kom ik er van zelf wel achter. Ik sluit mijn ogen en druk mijn neusje nog wat meer in Harry's hals. Ongemerkt snuif ik zijn geur op. Hij ruikt lekker. Ik sluit mijn ogen langzaam en spits mijn oortjes zodat ik kan horen wat er allemaal om me heen gebeurt. Langzaam dommel ik ietsjes weg.

"Lou, kom je?' Hoor ik de zachte stem van Harry in mijn oor. Ik open mijn ogen maar knijp ze haast gelijk weer dicht. 'We zijn bij het hotel.' Eventjes frons ik en knik dan. ''O-oké,' voorzichtig maak ik me los uit de armen van Harry en sta op. Zayn rijkt me een beanie aan. 'Zet die maar op.' Ik glimlach lief naar hem. 'D-dankje Z-zayn.' Ik zet de beanie op mijn hoofd. Nu zijn mijn oortjes niet zichtbaar. Ik voel hoe Harry lichtjes mijn pols pakt. 'Blijf maar dicht bij mij.' Ik knik eventjes. Eerlijk gezegd was ik niet van plan snel van zijn zijde te wijken. Behalve als hij dat zelf wou. Dan zou ik daar begrip voor hebben. Voorzichtig stap ik met hem de bus uit. Gegil vult mijn oren en flitsen verblinden me. Ik laat mijn hoofd wat hangen zodat ik er niet recht in kijk en volg Harry tussen de duizenden gillende meisjes door. Ik loop dicht tegen Harry aan en bijt op mijn lip. Een meisje wijst naar Harry en schreeuwt dat ze van me houd. Eventjes kijk ik naar Harry maar die kijkt haar alleen maar glimlachend aan. Soms zegt hij wat tegen de meisjes als we langs lopen Waarom doet hij dat?. Ik slik en piep zachtjes. Dit is alles behalve leuk. Waarom gillen ze zo? Het doet pijn. Mijn katten oortjes zijn best wel overgevoelig en elk geluid komt een stuk harder aan.. Eindelijk komt de ingang van het hotel in zicht. Zodra we de deur uitstappen word het een stukje stiller. 'Gaat het?' Vraagt Harry aan me. Ik pak zijn armvast en kruip tegen hem aan terwijl ik stil blijf. Mijn hoofd laat ik leunen tegen zijn schouder. Alles wat ik nu wil is bij Harry zijn.

Reageer (8)

  • Janeee

    Ahw zielige lou :/

    1 decennium geleden
  • FxckNiall

    NO NO NO NO NO NO NON NON NON NON NON NO NON NNON NMKJNOJRhf3kgvshjmjasgvbz xvnbsfsgvcjywhgvbgrouihj5y4gtrfbuylhk,mnhr6tbn hjrtfgmc,hrtvc jnmw45tcvuhjmbñtwgfbuihkmegsfxbcgukjb,m rtgbcjbn 45ygdfjnm€¤ühyukhj,m fbjnsjhekrusygukhjfxjkcgs fhdctyresahfxkjhvkfgtfgbdcbn bhmdgxhxjmxvdhjkfdukeyegfauiyfrgjkfhdfvbndcgfkudjh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Salute

    Awh poor Louis =(
    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Aaaawwh,

    1 decennium geleden
  • Tornmade1D

    Awwh cute (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen