Mainstreet in de finale van jsf, ik weet het nog zo goed. Ik wist vanaf dat moment niet dat Mainstreet heel mijn leven zou veranderen.

Het begon toen ik twitter kreeg, ik spamde Mainstreet om zoveel mogelijk tweets te krijgen, of een FB. Meestal lukte het, dus ik ging door...

Teenz, Mainsteeet eerste optreden. Ik wou er heen, vanuit Groningen, Veendam op precies te zijn. Maar ik had in die tijd niks, voor mijn gevoel. Vriendinnen ruzie, oma overleden, verdrietige moeder en veel ruzie thuis. Ik had me nog nooit zo alleen gevoelt....

Er kwam meer; optredens, Mainstore en posters... Ik sloeg door, vonden mijn ouders. Als ik niet naar een optreden mocht, huilde ik de hele dag. Ik gaf minstens 60 euro uit aan de Mainstore. En mijn kamer hing vol met posters. Mijn hele leven was Mainstreet.

Veel begonnen met te haten; ‘Daar heb je Dian weer met haar Mainstreet‘ of ze zuchtten als ik weer over Mainstreet praatte. Ik voelde me kapot ongelukkig, en niemand wou met me praten. Een tijdje ging het beter met me. Ik had de belactie gewonnen, en ik zou met Mainstreet bellen. Ik was heel blij, maar niemand gunde me het, of was blij voor me... Niemand..

Op een moment kwam de vraag in mijn hoofd: ‘Waarom... Doe je jezelf dit aan‘. ‘Omdat ik van ze hou‘ antwoorde ik. ‘Maar dat kun je ook doen zonder zoveel te doen toch?‘ zei dat stemmetje weer. En vanaf dat moment ben ik verandert. Delete. Foto‘s Posters en alles...

Maar het ging door: Er werden plaatjes getekent met een kogel en een pistool op Mainsteet en er werden rot dingen gezegt.

Het gaat nu beter, ik heb mijn ‘groote Mainiac voorbeeld‘ gemeet (@SonjaMulderrr), en het gaat thuis weer beter, en mensen respecteren me zoals ik ben. Ik heb ervan geleerd dat je moet opletten dat je niet TE veel doet. Je kunt ook fan zijn zonder TE veel te doen... Ik blijf voor altijd ainiac, maar niet op de mainier zoals ik eerst heb gedaan.

Fan zijn is niet makkelijk, of je nou Belieber, Directioner of Mainiac bent, iedereen is het zelfde.
Respecteer iedereen die fan is van iets/iemand. Laat iedereen in zijn waarde. We zijn allemaal perfect, op onze eigen mainier.

Ik blijf voor altijd een Maniac, en ik hoop jullie allemaal een keer te zien.
Ik hou heel veel van jullie.
Bedankt voor het steunen in de tijden dat ik het nodig had. ♥
Ik kan niet zonder jullie.

xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen