Foto bij Mijn nieuw team

de jongen met blond haar is Zachely jongen bruin haar Veli, meisje Kaylah.

Maelynn P.O.V.:

Mokkelend loop ik samen met Asuma, Guy, Kunerai, Kiano en Ladri veder naar de academie. 'Weten jullie wat Kakashi gaat doen we moeten toch onze teams ontmoeten' zeg ik om de stilte te verbreken. 'Nee maar hij zoekt het zelf maar uit hij is niks voor niks ook een jounin net als ons' zegt Asuma zuchten tegen mij. 'IK ben nog geen jounin' zeggen Kiano en Ladri in koor terwijl ik in de lach schiet. 'Hoeveel jullie elkaar ook wel niet haten toch blijven jullie zowat het zelfde' zeg ik lachend. Gelijk als ik dat gezegd heb krijg ik van ze allebij een dodelijke blik precies op het zelfde moment daardoor schiet ik weer in de lach en Kunerai die naast mij loopt lacht vrolijk mee.

Neji P.O.V.:

'Team 9 Neji Hyuga, Tenten en Rock Lee. Team 10 Shikamaru Nara, Ino Yamaka en Choji Akimichi. Team 11 Zachely, Kaylah en Veli' zegt Iruka-sensei na het ophef van Naruto dat hij niet in het team met Sasuke wil. 'Oké dat zijn de teams jullie ontmoeten na de luch jullie jounin of de jounin en haar team' zegt Iruka-sensei voordat iedereen de klas uit stormt.
(tijdsprong)
Samen met Lee en Tenten zitten we in het lokaal als er een aantal mensen binnen komen gelopen. 'Team 8 volg mij' zegt de vrouw die naast Maelynn staat die nu met haar team staat te praten en dan roept 'Team 11 volg ons' en ze is weg. 'Oké team 10 loop maar mee' zegt een ander man die een sigaret op steekt. 'Oké team 9 loop maar mee' zegt de einigen man die er nog staat.

Maelynn P.O.V.:

Met team 11 en mijn team loop ik door tot aan het dak van de school en plof daar neer. 'Oké stel jullie maar voor één voor één alsjeblieft' zegt ik terwijl de rest mijn voorbeeld volgt en gaat zitten. 'Maar sensei wat moeten we dan zeggen en waarom zijn jullie met zijn drieën?' vraagt de jongen met bruin haar. 'Gewoon wat je leukt vindt wat je haat en wat je droom en hobby's zijn' antwoord ik sippel weg. 'Waarom begint één van jullie drie dan niet dan kunnen we zien hoe het moet' zegt het meisje. 'Aan jou de eer Maelynn' zegt Kiano met een sluwe glimlach. 'Nou ik ben dus Maelynn Hyuga, ik hou van trainnen en klieren, ik haat Kiano en Ladri als ze weer eens ruzie hebben en mijn droom is mijn ware te ontmoeten voor ik dood ga. Nu jij Kiano' zeg ik me net zo'n sluwe glimlach dat hij er bang van wordt. 'Ik ben Kiano, ik hou van Maelynn irriteren en vechten ik haat Ladri en ik heb geen droom of hobby's. Ladri' zegt Kiano 'Ik ben dus Ladri ik vind Maelynn irriteren ook heel leuk ik haat Kiano en ik heb ook geen droom of hobby's' zegt Ladri maar als hij dat gezegt heeft schieten ik, Zachely, Kaylah en Veli in de lach. Terwijl de jongens een beetje verbijsterd staan te kijken.

Reageer (1)

  • uzumaki

    Ga verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen