Hoi iedereen, hier ben ik dan weer! sorry dat jullie er zo lang op moesten wachten. Maar ik zat met veel groepswerken, eindwerken, examens etc... Maar nu heb ik dus vakantie. en ik ga zoveel mogelijk proberen te posten. Ik ga nog eventjes de rollen herhalen (diegene die stelletje worden in het verhaal...) Ik ga Emma in mijn verhaal vervangen door Sofie. Jullie lezen wel hoe de een erin komt en de ander eruit gaat.

Evelien/Daan
Gina/Rein
Sofie/Owen
Line/Nils

De volgende morgend werd ik wakker door men moeder die me wakker maakte. Ik zag dat ze ook gehuild had. Gisteren was ik nog even naar beneden gegaan om te bespreken waar we gingen wonen. Ik had een huis aangeduid en mama was er toen nog naartoe gereden om het te bekijken. En vandaag ja vandaag verhuizen we. Gelukkig is het niet zo ver van het dorp waar ik nu ook woon. En het geluk is Line, Gina en Sofie wonen ook in Goor. En Emma ja Emma heb ik gister niks van gehoord. Ze heeft alleen laten weten dat ze met haar familie dringend weg moest. Mijn mama kwam me wakker maken en zeggen dat ik mijn dozen moest vullen want de verhuiswagen kwam binnen anderhalf uur. Ik stapte men bed uit en ging naar de badkamer me omkleden haar doen en make-up.
Toen ik terug in men kamer kwam zag ik dat mama er al dozen had gezet. Eerst pakte ik men grote koffer en deed daar al mijn kledij in. Toen dat volledig klaar was begon ik met al men kadertjes van de muren te halen en deed ze een voor een in de doos. Toen ging ik al men poster van MainStreet er af halen en die deed ik ook in mijn doos. Zo dat is alles. Toen kwam er een meneer binnen volgens mij van de verhuizing. En die kwam mijn bed en al men grote meubelen halen. Na 2 uur was alles ingepakt en konden we vertrekken. Ik draaide me nog eens een laatste keer om naar men oude huis en stapte toen bij mijn mama in de auto. De verhuiswagen reed voor en wij volgde. het was al middag en we stopte even bij de mac om iets te eten. Toen we binnen kwamen zaten er 4 jongens aan een tafel die verdacht veel op Nils, Daan, Rein en Owen leken. Maar ik zal het me wel verbeelden. Als ze met hun 4en afspreken is het meestal in Amsterdam zoals ik kan volgen. En wij zitten hier in Goor. Ik pakte men mobiel en startte twitter op. "Lekker in de Mac in Goor met mama. Straks doorrijden naar nieuw huisje alles instaleren en de hond uitlaten" ik tweette het en sloot twitter af. Nadat we klaar waren met eten reden we door naar ons nieuwe huisje. De verhuizers hadden alles al op zijn plaats gezet het enige wat ik nog moest doen was het installeren van men kamer. Ik liep eerst naar boven met men koffers en deed al mijn kleren in men kleerkast. Toen liep ik weer naar onder Pakte men dozen met men spulletjes. Zette die ergens in mijn kamer en ging terug naar beneden. "Mam!! ik ga Laika uitlaten." Ik pakte de halsband deed ze bij haar om en liep naar buiten naar het parkje. Ik ging op een bankje zitten en liet laika los. In de verte zag ik een hond naar Laika renne. Die zullen wel gaan spelen. Ik pakte men ipod deed men oortjes in en ging naar MainStreet luisteren. Wat ik niet door had was dat er iemand naast me was komen zitten. Totdat die me aansprak. " hoi ik ben Daan" zei de jongen. Ik deed men oortjes uit en keek hem aan. Maar Maar... Stamelde ik.

Reageer (2)

  • JanineL

    Leuk! Snel verder!! x

    1 decennium geleden
  • ginadam

    Leuk!!!! snel weer door!! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen