Foto bij De wedeschap

Elke dag hebben Maelynn en Neji wel weer een andere wedeschap maar dit is de eerste echt sireuze van de twee, ( sorry voor de spel foute ben diseltisch)
De wedeschap is: zeg tegen de genen die je niet mag een week lang alleen maar aardige dingen.

Maelynn P.O.V.:

'Sorry Iruka-sensei ik kom voor de extra training van... Sakura' zeg ik tegen Iruka-sensei als ik de klas inloop. Ik geef hier aan iedereen extra les met wat hij of zij moeilijk vindt. 'Ga maar Sakura' zegt Iruka-sensei terwijl ik weg loop met een mopperende Sakura achter mij aan omdat ze net de plek naast Sasuke had verooverd van Ino en de ander meiden.

Neji P.O.V.:

Ik heb geluk dat mijn zus af en toe een klasgenoot weg haalt anders had ik het niet volgen houden.' Als iedereen even in de rij wil gaan staan dan gaan we de transformatie-justu oefen' hoor ik Iruka zegen boven een hoop gemopper uit .'Als ik je naam noem dan doe je de transformatie-jutsu' zegt Iruka streng ookal werkt het niet wat daar kijkt hij te lief voor.

Maelynn P.O.V.:

'Kom op Sakura je kan het of wil dat Ino Sasuke krijgt' zeg ik in de hoop dat het haar een beetje motiveerd om te vechten en te trainen in plaats van te mokken. 'Nee echt niet' hoor ik haar roepen terwijl ze de seal weer aan het doen is die ik haar heb geleerd. 'Kom op dan trainen' zeg ik tegen haar terwijl ze de taji-jutsu porbeert. Ik kijk met mijn mond open als ik zie dat het haar lukt 'goed zo Sakura ik zei toch dat je het kon' zeg ik tegen haar als we weer terug lopen naar het klaslokaal.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen