nog een hoofdstukje

Skylar Phoenix Simons

Ik was zo moe van deze eerste dag dat ik gelijk mijn bed in kroop. Om 2 uur 's nachts werd ik wakker in het zweet. Volgens mij had ik weer dezelfde nachtmerrie gehad. Ik stond op en liep naar mijn balkon. Ik had een deken om me heen geslagen,want het was best koud. Toen ik naar het bos keek zag ik een mooie grote wolf. Het leek wel alsof hij de wacht hield. Toen de wolf merkte dat ik keek kwispelde hij met z'n staart en liep het bos in. Gek genoeg was ik niet bang voor de wolf. Hij gaf me juist een gevoel van rust. Ik stond op en liep weer mijn kamer in. Ik kroop mijn bed weer in en viel in een droomloze slaap.

Seth Clearwater

Ik was Sky en Diana in mijn wolfvorm gevolgd naar hun huis. Nu weet ik eindelijk waar ze woont. Hoezo ik ben geen stalker, Hoorde ik Paul in mijn gedachten zeggen. Hou je bek Paul het gaat je niks aan wat ik denk, zei ik tegen hem en ik voelde hoe hij uit mijn hoofd ging. Het was mijn beurt om te gaan wachtlopen samen met Quil en Jacob. Gelukkig zeuren die niet zoveel, want Quil denkt alleen maar aan mijn nichtje Claire en Jake aan hoe hij Bella kan krijgen.Daar denk ik helemaal niet alleen maar aan jochie, zei Jake geërgerd tegen me. Toen ik klaar was met wachtlopen ging ik langs bij Sky. Ik hoorde dat ze zat te gillen in haar slaap. Even later hoorde ik voetstappen en stond Sky met een deken op het balkon. Toen ze mij zag zag ik dat ze rustiger werd en begon ik te kwispelen met mijn staart. Ik draaide me om een liep het bos weer in.

Skylar Phoenix Simons

De volgende ochtend werd ik wakker door mijn wekker. Ik stond op en liep richting de douche. Ik gebruikte mijn favoriete shampoo die ruikt naar vanille. Ik deed mijn haar in een visgraat vlecht en deed een jurkje met een legging aan. Toen ik beneden kwam had pap wafels voor ons gemaakt. Ik nam er eentje en ook een bakje met cornflakes. Diana kwam even later ook beneden. Zij had een jeans en een topje aan met daarover een bolero. Haar haar had ze voor het eerst in zoveel maanden los gedaan. Ze had het altijd vast, omdat Xavier het niet mooi vond als ze het los had. Ik ben zo blij dat ze niets meer hebben. Xavier pestte me altijd, omdat ik snel rood word. Hier in la Push is iedereen veel aardiger. Ik ben echt zo blij dat we zijn verhuisd, maar de reden waarom is minder leuk. Ik kreeg tranen in mijn ogen van die gedachte en zag weer voor me hoe mama daar bleek op de grond lag, zonder ook maar 1 druppel bloed en met twee puntjes in haar nek. De politie zei dat ze is aangevallen door een beer of zoiets, maar ik weet wel beter. In deze wereld zijn er meer wezens dan mensen en dieren en planten.

Reageer (1)

  • Sonyara

    Super goed geschreven..
    Mooi geschreven ook..

    Snel verder, ben benieuwd.
    Hoe het verhaal verder loopt..

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen