Foto bij It’s not a dream this is all real

Klaus viel langzaam in slaap en voelde de aanwezigheid van Ailyn overduidelijk goed ze is hier 100 % zeker maar waar was de vraag zoekend liep ik door het dicht begroeide bos en keek naar de helder blauwe lucht waar een arend vloog hij lachten effen en liep door .
zijn hooft tolt nog steeds van het stroom dat hij kreeg in de gevangenis hij keek naar z’n wonden en toen naar de bomen en liep rondje althans dat gevoel had hij ergens diep in het bos kon hij Ailyn al horen toen ze tegen een struik viel.
hij rook haar bloed op duizend kilometers afstand en rende er op af hij wilde het bloed hebben hij wilde haar verslinden doden, zolang hij het bloed maar in z’n mond kreeg te proeven hij zag haar achter een boom staan en sloeg zijn sterke gespierde armen om haar heen ‘boeh’ roept hij zachtjes in haar oor. Hij grinnikt zachtjes en drukte een liefde volle kus op haar wang ‘ik houd van je heksje’ zegt hij lief en houd haar nog altijd vast hoe harde zij smeekte hoe steviger hij haar vast pakte hij zag haar aders in der nek en slikten effen hij wilde haar zo graag bijten.
Hij houd zich met moeite in en woord weg geslingerd door magie ze is sterker dan hij dacht met een doffe klap valt hij op de grond en keek grommend naar haar. Hij stond op en rende achter haar aan ‘je red het toch niet meid’ riep hij achter haar aan. Hij nam een snelle sprong en zat voor haar en duwde haar zacht tegen een boom ‘je red het niet alleen meid’ zei hij liefjes en hielt haar vast hij voelde haar steeds slaper worden en zag haar weg zakken deels raakte hij in paniek en zag dat ze veel bloed verlies had hij legde haar op het gras en beet in z’n eigen pols hij liet z’n bloed in haar mond vallen druppel voor druppel ze sloot haar mond en nam het bloed op in haar lichaam haar ogen schoten open hij zuchten op gelucht adem ‘Ailyn?’ vroeg hij zacht.
Hij hielt haar stevig vast en drukte haar tegen zich aan ‘Ailyn zeg wat’ ze knipperde alleen maar met haar ogen hij streelde zachtjes door haar haren en keek naar haar mooie volmaakte gezicht’ houd vol’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen