Foto bij I dream about you again.

Ailyn bleef verward staan en keek die jongen na wat een rae is dat dacht ze lachend en liep toen zuchten naar haar kamer ze was bek af ze trok een makkelijke jurk aan en liet zich op bed vallen al snel viel ze in een diepe slaap en kwam ze te recht in een donker dicht begroeide bos haar hart ging te keer ze keek rond weer de zelfde plek weer die zelfde vogel zegt ze zacht als ze naar boven kijkt en een arend over ziet vliegen wat is dit toch. Vroeg ze af bij zich zelf ze keek rond en sloeg haar mantel wat dichter om haar heen. Ze rilde een beetje en keek naar de grond ze voelde een aanwezigheid hij was er de jongen hij was er ze voelde iemand hier in de buurt de dook achter een boom en stond stijf stil achter.
Ze keek naar de grond en trilde lichtjes waarom viel ik nou in slaap ze voelde twee armen om haar heen geslagen worden en keek de jongen angstig aan ‘nee niet weer laat me los’ smeekte ze en keek hem bang aan de jongen schud zijn hoofd en drukte een kus op haar wang hij hielt van haar vertelde hij aan der ze keek hem verward aan ‘je kent me niet eens man laat me gewoon gaan’ ze duwde hem aan de kant en begon hard te rennen. Ze rennen langs allemaal doorn struiken en viel er langs haar helen arm schaafde open ze gaf een harde gil en zag hem dichter bij komen ze kreeg tranen in der ogen en keek hem smekend aan ‘ik smeek u laat me gaan , ik ken u niet eens’ de jongen schud nogmaals en zei je kent me wel jij hebt me net gered heksje.
Ze schrok toen hij heksje zei , heksje ik was een heks ze heft haar hand en sloeg met magie de jongen weg. De jongen viel in de stekel bosjes.
hard reden Ailyn weg en keek niet om ze was doods bang voor de jongen ze hoorde hem wel weer in de buurt en snapte het niet waarom bleef hij haar lastig vallen. De jongen stond weer voor haar en pakte haar vast hij duwde haar tegen een boom en zette haar klem je kan nergens heen zei hij zacht en keek haar wild aan. Angstig gaf Ailyn een harde gil en gaf hem een trap ‘laat me gaan engerd’
ze voelde zich steeds zwakker worden en viel flauw in z’n armen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen