Foto bij I want you young witch

Nachten, dagen hing Klaus aan de ketens zijn polsen deden pijn z’n hoofd tolt nog een beetje van de stroom.
Waarom namen ze hem gevangen hij heeft nog nooit wat misdaan oke wel eens iets maar iemand gebeten en gedood om te over leven dat is toch geen misdaad?.
Hij lacht effen in zich zelf en hoorde iemand ver benende hem schreeuwen dat er open gedaan werd wie zal dat zijn hij sloot zijn ogen en luister goed met z’n vampier zintuig het was het jonge heksje , het heksje wat mijn zielsverwante is waar ik van houd ook al kennen elkaar nog niet helemaal echt maar onze dromen zeggen genoeg voor mij en ook voor haar dat voelt hij.
Zijn hart had hij niet meer maar ergens diep in z’n hart kon hij nog altijd lief hebben hij hielt echt van haar en zij ook hopelijk van hem hij hing als een dood iemand aan de ketens en wachten af er moest iemand me hier uit halen voor dat het lot woord herschreven hij wilt Ailyn niet kwijt hij houd van der met heel z’n hart ook al heeft hij die eigenlijk niet meer wand hij is deels dood.
hij schud effen z’n hoofd kom op Klaus verlieft worden op een heks die je totaal niet ken doe normaal man je bent een vampier die meid houd toch niet van je dat moest hij maar in z’n hoofd prenten al dagen had hij geen bloed op als hij niet werd gered moest hij gelijk gaan jagen en bloed drinken anders zal hij uitdrogen en toch dood gaan.
Hij bleef rustig hagen toen hij de sloten hoorde kraken er kwam iemand ik woord eindelijk gered naar maanden. Een knap meisje met rood zwart krullend haar kwam mijn cel binnen ze was bang wat mij een tikje somber maakte waarom zal ze bang zijn ik kan toch niks doen hij bleef dood hangen en hoopte dat het meisje hem aanraakte dan zal hij de krachten kunnen vinden om los te breken het meisje liep angstig naar hem toe dat zag hij.
Hij rook haar zoete geur die ze op haar huid had ze was denk net in bad geweest hij rook de rozen van haar af en grijnst een beetje z’n tanden kwamen ontbloot naar boven ze waren puntiger dan ooit te voren zijn ogen waren vuur rood hij snakte naar bloed hij wilde die meid der strot bijt en leeg drinken en lichaam ergens dumpen en verder gaan het meisje kwam dichter bij hij zag wie het was het was het meisje uit z’n droom hij kon haar geen pijn doen.
Dat mocht niet hij sloot zijn ogen en voelde haar warme zachte tedere hand op z’n borst zijn ogen sperde open een harde schreeuw schoot uit z’n mond hij begon wild tegen de ketens te trekken en trok ze kapot.
het meisje rende angstig weg achter een ridders harnas hij kwam op z’n knie te recht en keek het meisje aan met z’n vuur rooien ogen zijn tanden trillen en snakte naar haar halsslagader om te bijten hij wilde haar doden.
Hij liep op haar af hij keek haar dank baar aan ‘bedankt jonge heks’ zei hij met een sluw grijns voor ze wat kon zeggen verdween Klaus in de mist weg hij was nu ergens in het bos en jaagde los op herten hij had het bloed nodig achter elkaar sloeg hij dieren dood en dronk gulzig het bloed zijn mond zat onder het bloed.
hij veegde ze ruw af en sprong ergens een beekje in om zich te wassen al maanden was hij niet buiten geweest het was vandaag volle maan de dag dat hij Ailyn zal ontmoeten wat net is gebeurd soort van hij zwom een beetje heen en weer en ging het water uit en ging op zoek naar z’n huisje in het bos.
na een halve avond rond lopen in het bos vond hij het eindelijk hij nam een douche en trok een schone kleed aan van zijde stof hij ging lang uit op z’n bed liggen en dacht aan Ailyn wat zal ze nu aan het doen zijn het liefst val ik nu in slaap in de hoop dat zij ook slaapt en dat we samen kunnen zijn in onze dromen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen