Foto bij It’s my destiny to be what I’m

Lang gelden toen er nog vrede heerste in een land genaamd lume
leefde er een jong meisje die sinds kort achter haar ware aard kwam, ze werd voor iedereen verborgen ondanks dat ze een prinses was. Ze was namelijk een heks. en in haar tijd werden heksen gedood op gruwelijke wijzen.

Hard kraait de haan voor de honderdste keer ,Ailyn gooide vermoeit iets naar buiten ze wilde niet op staan niet vandaag ze keek met slaperige ogen rond in haar donkere torenkamer haar vader had haar weer eens op gesloten waarom kwam ze nou nog terug elke keer als ze vrij kon zijn.
Haar hoofd bonkt van de klap die de gisteren had ge gehad van haar vader.
Ze gooit haar haren effen los en stond op uit bed ze sloeg een kamer jas om haar heen en liep naar haar piep kleine badkamer wat ze tot haar beschikking had.
Ze liet het bad vol lopen met water en een heerlijke rozen schuim ze liet haar nacht mantel van zich af geleiden en ging in bad ze liet het warme water over haar naakte lichaam gaan en genoot van de rozen geuren , vandaag de dag zal ze weg lopen en een eind maken aan haar eeuwige vragen die ze heeft over wie ze is. Waarom ze altijd over die jongen droomt die ze totaal niet eens kent. Ze bleef een uurtje in bad liggen piekeren en ging er toen maar weer uit met een tikje tegen zin ze droogt zich af .Ze pakt een lange Keltische jurk en trok die langzaam aan, ze trok de snoer van het korset strak aan en knoopte hem langzaam vast .
Ze gooide haar rooien lange zwarte gekrulde haren langs haar schouders en bekeek zich zelf de spiegel en was te vrede over der zelf althans hoe ze er nu uit zag.

vroeger was dat wel anders hoe onzeker ze toen niet was altijd maar bang voor commentaar.
Iedereen pesten haar nu snapte ze best ook wel waarom iedereen haar pesten. Ze was anders ze hielt van Fantasy , Keltische dingen en andere vreemde dingen , dingen die niet in de tijd van middeleeuwen pasten meer. Ze leek niet op haar ouders zal ze misschien niet hun echte dochter zijn of zal ze gewoon hier niet thuis horen maar ergens anders in een fantasy wereld of zo ging er door haar hoofd.
Ze liep met een zucht naar de deur en bonkte er op ‘Pap laat me gaan ‘ schreeuwde ze hard en bleef met haar vuisten op de deur bonken tot hij open ging ze zag niemand alleen een witte schim angstig slikten ze een aantal keer en liep heel voorzichtig achter de schim aan.
Ze trok haar cape over der hoofd en volgde de schim tot ze in de duisternis kwam en er geen licht of wat dan ook was te zien.
Er was hier niemand althans dat dacht ze , ze bleef rond kijken maar Ailyn zag totaal niks haar ogen branden in de donker en ze knipperde vaak met haar ogen ze sloot haar ogen en concentreert op licht haar handen begonnen te gloeien er kwam een grote vlaag van licht bollen uit haar handen geschoten ze gaf uit angst een harde gil en viel op de grond helemaal in de war keek ze rond over al was nu licht ze zag dat ze in de kerkers was van haar vaders kasteel ze kwam over eind en liep naar de deur toe ze zag een hele knappe leuke jongen man aan ketens aan de muur aan ze legde haar hand op het slot en begon uit het niets een spell te spreken in een vreemde taal de deur schoot open ze zweefde soort van naar binnen en stond voor de jongen ze bekeek hem goed.

Hij was het die jongen uit haar dromen ze slikten effen uit angst en keek naar hem ‘uh… ‘ zei ze zacht de jongen zei niks en hing er bij of hij dood was heel voorzichtig raakt ze heb aan waardoor hij in beweging komt ze geeft een harde gil en stuift naar achteren achter een harnas van een ridder ze keek er achter langs naar de jongen die begon te schreeuwen en los te breken. Hij viel op de grond en had vuur roden ogen haar hart ging te keer ze trilde van angst en keek angstig toe naar de jongen.
De jongen stapte op haar af ‘dankje jongen heks’ zei de jongen en rende langs haar weg. Ailyn keek hem verward na heks dacht ze vreemd ,wie ik? een heks dat bestaat niet als mijn ouders dat hadden geweten was ik al lang op de brand stapel belangt ik kan geen heks zulke krachten heb ik niet of toch wel?. Haar hooft tolt om van vragen over wie ze nu echt is en wie die jongen is hij was het zeker weten de jongen waar ze over heeft gedroomd.
Ooit komt ze er achter wie ze is en wat haar lot is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen